Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Onul SU Brosur

PunoTasarim

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Brosur Calismam Baskiya Verildi...

onulsubrosur.jpg

Benzer konular

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
broşür demişsiniz ama ben burada belirli bi kıvrım yeri göremedim...el ilanı tarzında olmuş... çok karmaşık... hangi görsele bakacağımı hangi yazıyı okuyacağımı kestiremedim...baskıya vermeden önce bizlerle paylaşsaydınız daha verimli olabilirdi çalışma...artık olan olmuş... belliki buncacık alanda çok şey beklmişler sizden... kimden kaynaklıdır bu karmaşa bilmiyorum ama gözü bihayli yoruyo... bundan sonra daha özgün çalışmalarda görüşmek üzere...kolay gelsin...

grafike

🏆Pro Tasarımcı🏆
biraz karışık olmuş sanki.

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
arkadaşlara katılıyorm gereğinden fazla şey kullandn sanki ortadan ikiye ayrılmş iki çalışma gibi duruyor.

PunoTasarim

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlara katılıyorm gereğinden fazla şey kullandn sanki ortadan ikiye ayrılmş iki çalışma gibi duruyor.

evet 2 ye ayrılmış 2 çalışma gibi durmasının sebebi zaten öyle olması :D biri zambak biri mercan su müşteri ne istediyse koydum yazdım ebat sorunumuz vardı. ama böyle istedikleri için birşey demedim. maliyeti arttırmak istemediler...

PunoTasarim

🏅Acemi Tasarımcı🏅
broşür demişsiniz ama ben burada belirli bi kıvrım yeri göremedim...el ilanı tarzında olmuş... çok karmaşık... hangi görsele bakacağımı hangi yazıyı okuyacağımı kestiremedim...baskıya vermeden önce bizlerle paylaşsaydınız daha verimli olabilirdi çalışma...artık olan olmuş... belliki buncacık alanda çok şey beklmişler sizden... kimden kaynaklıdır bu karmaşa bilmiyorum ama gözü bihayli yoruyo... bundan sonra daha özgün çalışmalarda görüşmek üzere...kolay gelsin...

Yorumun için teşekkürler öncelikle....İlk önce kırım(kıvrım) demek istediniz sanırım el ilanı yada broşür pek önemi yok fazla farkları yok çünkü... şimdi karışık olmasına gelelim evet karışık oldu neyin ne olduğunu elimden geldiği kadar belli etmeye çalıştım müşterinin isteği doğrultusunda.... tekrar yorum için teşekkürler...

pcfaresi

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
yeniguc.com
çok karışık ve göz yorucu olmuş bence resimleri ve yazıları azaltsakta daha çok önemli olanlar kalsa ve yazılardaki efektleri kaldırsak, daha hoş olmazmı?

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bu broşür 2 kırımlı mı olacak?

Açıkcası pek broşüre benzememiş. Herşeyden önce amacına uygun bir çalışma değil. Kırım payını göremedim ve taşma olmuş.

Karmaşık ve göz yorucu bir çalışma olmuş. Amacından fazlasıyla uzaklaşmış; bu bir broşür: inceleyen kişide olumsuz bakış uyandıracaktır. Herşeyden önce sade bir şekilde anlatılması en iyisi olur. Renkler içiçe girmiş ve yazı karakterleri çalışmaya uymamış.
Tekrar daha sade birşeyler çalışmanızı öneririm.
İZNİNİZLE size broşürün baskı sonunda ve sunumdaki görünümünü gösteriyim; bizi daha iyi anlayacaksınız:

Sizce uygun mu?

Emeğinize sağlık, kolay gelsin.

Son düzenleme:

sentelay

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
mercan su ve zambak su ikisi aynı broşürde mi? mantığını anlayamadım ikisi ayrı ayrı olmalıydı hiç olmadı arkalı-önlü A5 düşünülebilirdi müşterilere bu kadarda söz hakkı vermemek lazım:)yönlendirmek konuşmak gerekir, sanırım ÇOK aceleye gelmiş...

PunoTasarim

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bu broşür 2 kırımlı mı olacak?

Açıkcası pek broşüre benzememiş. Herşeyden önce amacına uygun bir çalışma değil. Kırım payını göremedim ve taşma olmuş.

Karmaşık ve göz yorucu bir çalışma olmuş. Amacından fazlasıyla uzaklaşmış; bu bir broşür: inceleyen kişide olumsuz bakış uyandıracaktır. Herşeyden önce sade bir şekilde anlatılması en iyisi olur. Renkler içiçe girmiş ve yazı karakterleri çalışmaya uymamış.
Tekrar daha sade birşeyler çalışmanızı öneririm.
İZNİNİZLE size broşürün baskı sonunda ve sunumdaki görünümünü gösteriyim; bizi daha iyi anlayacaksınız:

Sizce uygun mu?

Emeğinize sağlık, kolay gelsin.

Kırım payı yok çünkü kırım yok 2 ayrı isim tek broşür çalışmanın özeti...