Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ör: cama görüntüyü yerleştirmek

serkan930

🌱Yeni Üye🌱
arkdaşlar.. benim şöye bir sorum olacak? edius'ta görüntümde bir ayna var karşımda ve ona bi görüntü yerleştirmek istiyorum ya da arkada bir tv var ona farklı bi görüntü koymak istiyorum ama hareketlerde görüntü bozullmayacak...dizilerde oluyor genelde...edius'ta bu mümkün müdür??

Benzer konular

MIY1988

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tabi ki mümkündür ama ben de bilmiyorum nasıl yapıldığını.merak ettim şimdi.İyi ki bu konu açılmış.Dilerim yardım eden birileri çıkar.

poyrazhan55

🏆Pro Tasarımcı🏆
arkdaşlar.. benim şöye bir sorum olacak? edius'ta görüntümde bir ayna var karşımda ve ona bi görüntü yerleştirmek istiyorum ya da arkada bir tv var ona farklı bi görüntü koymak istiyorum ama hareketlerde görüntü bozullmayacak...dizilerde oluyor genelde...edius'ta bu mümkün müdür??

eğer 4. dersimi indirip izlersen tamda senin istediğin konu ile ilgili bir bölüm mevcut dostum.
dersimdeki örnekte bir sinema salonundaki sinema perdesine kendi istediğin görüntüyü nasıl yerleştirebileceğini anlatıyorum bu işini görürse indir ve izle gerçi o derste cromockey kullanarak yapmıştım bunu,
bundaki amacım hem cromockey in nasıl kullanıldığını göztermek hemde bu senin sorununu yaşayanların derdine çare olmaktı. bunu dersimdeki gibi değilde f7 tuşuna basarak video leyout seçeneğiyle de yapabilirsin. istersen görüntünden bir resim koy ben sana örneğini yapıp koyayım buraya

Son düzenleme:

serkan930

🌱Yeni Üye🌱
foto1xk.jpg

ilginize tşkr ederim..dün dersi indrip 24 dak izledm bgün bitiricem inş..bir de f7 ile nasl yapılıyor kısaca anlatabilirsenz sevinrm:) tşkrler..

poyrazhan55

🏆Pro Tasarımcı🏆
foto1xk.jpg

ilginize tşkr ederim..dün dersi indrip 24 dak izledm bgün bitiricem inş..bir de f7 ile nasl yapılıyor kısaca anlatabilirsenz sevinrm:) tşkrler..

dostum tamam senin yapman gereken şey cromockey sen dersi izlersen sorununa kesin çözüm bulacaksın f7 olayına şimdi girmeyelim istersen ama hallademezsen söz sana f7 ile ilgili video hazırlayıp koyacağım buraya
ama sana lazım olan şey şimdilik benim derste mevcut.
kolay gelsin...

serkan930

🌱Yeni Üye🌱
tşkr ederm...dersi sonuna kadar izledim olayı çözdüm....yrdımlarınn devamını dilerim...tşkr tkrar:))

poyrazhan55

🏆Pro Tasarımcı🏆
tşkr ederm...dersi sonuna kadar izledim olayı çözdüm....yrdımlarınn devamını dilerim...tşkr tkrar:))

halledebilsiysen bende amacıma ulaştım demektir. inanın tek amacım szin gibi arkadşlara bu kurgu montaj programını sevdirerek belirli bir seviyeye gelmelerini sağlamak sen ve senin gibi arkadaşları gördükçe şevkim 1 kat daha artıyor.

kolay gelsin dostum:smile:

Even Star

🌱Yeni Üye🌱
halledebilsiysen bende amacıma ulaştım demektir. inanın tek amacım szin gibi arkadşlara bu kurgu montaj programını sevdirerek belirli bir seviyeye gelmelerini sağlamak sen ve senin gibi arkadaşları gördükçe şevkim 1 kat daha artıyor.

kolay gelsin dostum

merhaba..Bu dersim dediğiniz dersinizi nereden indirebilrim acaba?

Even Star

🌱Yeni Üye🌱

kolay gelsin dostum:smile:

merhaba..ben deslerinizin nereden indirileceğini buldum ama indiremiyorum. erişim engelli diyor. nasıl ulaşabilirim bu derslere?

poyrazhan55

🏆Pro Tasarımcı🏆
merhaba..ben deslerinizin nereden indirileceğini buldum ama indiremiyorum. erişim engelli diyor. nasıl ulaşabilirim bu derslere?

erişim enggelli mi o ne demek yav? derslerin olduğu bölüme girip oradaki linketıklyarak indireceksin o kadar

Even Star

🌱Yeni Üye🌱
dediklerinizin aynısını yaptım ama tekrar deneyeyim bakalım..belki o gün için bi sorun oluşmuştur.
'' Ulaşmak istediğiniz Sayfa Engellendi!
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting adresi engellendi.
Sebep: Yasaklanmis Site: rapidshare.com
Bu hatayı aldınız çünkü ulaşmak istediğiniz sayfa uygun olmayan içeriğe sahip veya adres yasaklı.

Eğer bu engellemenin hatalı olduğunu düşünüyorsanız, Sistem Yöneticinize engellenme sebebiyle birlikte danışın.
Engelleme kategorisi: Banned Sites'' bu uyarıyı veriyor.
Ben ajanstan giriyorum internete bununla ilgili bir problem de olabilir sanırım. :S

poyrazhan55

🏆Pro Tasarımcı🏆
'' Ulaşmak istediğiniz Sayfa Engellendi!
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting adresi engellendi.
Sebep: Yasaklanmis Site: rapidshare.com
Bu hatayı aldınız çünkü ulaşmak istediğiniz sayfa uygun olmayan içeriğe sahip veya adres yasaklı.

Eğer bu engellemenin hatalı olduğunu düşünüyorsanız, Sistem Yöneticinize engellenme sebebiyle birlikte danışın.
Engelleme kategorisi: Banned Sites'' bu uyarıyı veriyor.
Ben ajanstan giriyorum internete bununla ilgili bir problem de olabilir sanırım. :S

evet kesinlikle internt erişiminin kısıtlandığı bir yerden giriyorsun çünkü ben daha az önce kontrol ettim link sağlam