Hasan ÇELİK
🏆Pro Tasarımcı🏆
Yorumlarınızı bekliyorum ...
Bir Hayat...
Fontunu biraz daha düz ve ufak kullansaydın çok iyi olurdu eline sağlık
hocam, "" işareti daha çok gençlere yönelik olduğu için o seviyede bir çağrışım yapmak istedim fakat kötü eleştiriler aldım
. Harflerin kesilmesi olayı'da zamanla alakalı bir olay ben işin kolayına kaçmak zorunda kaldım 2 saatlik bir çalışmam, müşteri son anda geldi 28 mart'ta olmasına rağmen, tanıtım, stand gibi olayları olduğu için benden hemen istediler
![]()
Eleştirin için teşekkür ederim
Yanlış anlamayın lütfen ama son gönderdiklerinize de müşteriniz aynı yorumu yapacaktır. Yine standartın dışına çıkamamışsınız. Sembollerin çevresine konmuş farklı yazıtiplerinden başka bir şey yok. Eski logodaki gibi bir yol izleseniz, yani harflerle oynayıp harflerden sembolik bir şey çıkarsanız nasıl olur?
Emeğinize sağlık, iyi çalışmalar.
estafirullahArtık yorumları yaparken çekinerek yapıldığını hissediyorum
Benim isteğim de bu zaten. Birileri farklı yorum yapsın ki birşeyler yapabileyim.
Buraya aa harika olmuş demeniz için falan koymadım zaten resimleri. Eksik yanımı görün ve söyleyin diye koydum.
Eski logolardan kastınız hangisi bilemiyorum ama en altaki logolarda kimya şişesine bc harfleri vermek; aklıma gelen en iyi yöntem idi. (2. numaralı çalışma alttaki)
artık çaresizim aklımda fikir yok. Son bir şey deneyeceğim. O da logotype ama ondan önce biraz fikir edinmek istiyorum.. Yorumlarınız benim için değerli.
adres saat tarihi aşağı al düz bi şekilde.kalp ortada tek kalsın..üstteki gülen suratı da siltiyatro afişi sanallar alim allah
renkler de otrmş fontlarda puntolarda bence gayet hoş görnüo.eline sağlk
arkadaşım ben bu işlere yeni başladım da benim bir ödevim var bende böyle kalp gibi bir şekil sınırları içine yazı yazmak istiyorum... sen nasıl yaptın acaba bunu eğer sana zahmet olmayacaksa banada anlatırmısın? eğer anlatırsan çok sevinirim.