Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Organik Tarım Sizi Korkutmasın -1

denekeninbucak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Herkese Başarılar...

organikyarmayagidecek.jpg

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Lütfen yarışma şartnamesinde de belirtildiği gibi; çalışmanızın orijinal boyutunu baskıya uygun (297x420 mm ve 150 Dpi) olarak saklamayı unutmayınız.

Başarılar dileriz.
Grafikerler.net Yönetimi​

Dikkat: Önemli Duyuru!!!

Nur

👑Efsanevi Grafiker👑
organik tarımdan korkanlar var mı ki? başarılar dilerim :)

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Başarılar...

Mesut Anar

🌱Yeni Üye🌱
sponsor logoları hiç belli olmuyor. başarılar...

merturk1

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.muraterturk.com
Korku teması bence yanlış, organik tarımın korkulcak bir yeri yokken, insanlar bundan korkmuyorken, insanların aklına "korku" kelimesini yerleştirmek doğru bir hareket olmaz.
Tipografi de "sizi" kelimesindeki i harflerindeki detay gereksiz, ayrıca orada vurgulanması gereken kelime "sizi" değil "korkutmasın" fiili olmalıdır. Sponsor logolarının gözükmemesi de bir problem, zaten arkadaşlar bunu dile getirmiş.

Başarılar.

• Beğen
Tepkiler: Nur

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Mizahi güzel bir bakış oldu, aslında o korkunç yaratıklar gdo lu ürünler olarak lanse edilse daha da iyi olur herhalde :D

• Beğen
Tepkiler: Nur

denekeninbucak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Korku teması bence yanlış, organik tarımın korkulcak bir yeri yokken, insanlar bundan korkmuyorken, insanların aklına "korku" kelimesini yerleştirmek doğru bir hareket olmaz.
Tipografi de "sizi" kelimesindeki i harflerindeki detay gereksiz, ayrıca orada vurgulanması gereken kelime "sizi" değil "korkutmasın" fiili olmalıdır. Sponsor logolarının gözükmemesi de bir problem, zaten arkadaşlar bunu dile getirmiş.

Başarılar.

Organik tarımdan tüketiciler korkmaz ancak üreticiler (Eğerki çiftçilerle görüşme imkanınız olduysa bunu biliyorsunuzdur) organik tarımın kendilerine yarar sağlıyacağını düşünmemektedirler.sizi kelimeindeki detay bana göre önemliydi ama kişiye göre değişir.Sizi kelimesi vurgulanmalıydı çünkü afiş kişiye hitap ediyordu.Sponsor logoları bu tasarımda çok ön plana çıkıyorlardı ve bende bunu istemediğimden dolayı onları ön plana çıkarmadım

yorumlarınız için teşekkürler

merturk1

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.muraterturk.com
Bence bu durum bir arz talep meselesidir. Üreticiler, satacak insan bulsalar niye üretmesinler. Fakat afişin üreticilere hitap ettiği anlamı farklı, tüketicilere hitap ettiği zaman anlamı farklı durumu olamaz. Bu arada kişiye hitap etmeyen bir afiş türü var mı?

denekeninbucak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bence bu durum bir arz talep meselesidir. Üreticiler, satacak insan bulsalar niye üretmesinler. Fakat afişin üreticilere hitap ettiği anlamı farklı, tüketicilere hitap ettiği zaman anlamı farklı durumu olamaz. Bu arada kişiye hitap etmeyen bir afiş türü var mı?

bence siz sadece eleştirmek için yazıyorsunuz tasarımın birçok hatası var ancak siz hiç olmıyacak yerleri öylüyorsunuz.Arz taleb meselei olduğunu bende biliyorum ama bunu tüketici böyle düşünmüyor.Afiş tabiki hangi açıdan bakılırsa o anlam yüklenir.Kişie etki etmeyen afiş türü olmadığı için sizi ön planda zaten
Ancak düşüncelerim hatalı olabilir ve size muhalif olmak için yazmıyorum :)

Saygılar

merturk1

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.muraterturk.com
bence siz sadece eleştirmek için yazıyorsunuz tasarımın birçok hatası var ancak siz hiç olmıyacak yerleri öylüyorsunuz.Arz taleb meselei olduğunu bende biliyorum ama bunu tüketici böyle düşünmüyor.Afiş tabiki hangi açıdan bakılırsa o anlam yüklenir.Kişie etki etmeyen afiş türü olmadığı için sizi ön planda zaten
Ancak düşüncelerim hatalı olabilir ve size muhalif olmak için yazmıyorum :)

Saygılar

Tabi eleştirmek için yazacağım, başarılar deyip geçsem daha mı iyi olurdu:)
Görüşlerimi söyledim sadece. İyi günler, kolay gelsin:)