Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Organizasyon Afişlerim

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
2,3 çalışmalar güzel olmuş ellerine saglık ....

N/A7

🏆Pro Tasarımcı🏆
hepside güzel çalışmalar eline sağlık

sertac.denge

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel olmus ama biraz büyük oldukları için direk bakamıorm sayfayı saga sola çekmekten canım çıktı tamamını direk görmek daha güzel olurdu.eline saglık iyi çalışmalar...

asilrock

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Oldukça etkili kıskandım seni :)

Yeliz GÖKÇEN

♾️Grafik Gurusu♾️
bütün çalışmaların gayet başarılı! paylaşımların devamını bekleriz...

grafikersin

🌟Usta Tasarımcı🌟
güzel olmus ama biraz büyük oldukları için direk bakamıorm sayfayı saga sola çekmekten canım çıktı tamamını direk görmek daha güzel olurdu.eline saglık iyi çalışmalar...
Teşekkür ederim...

Oldukça etkili kıskandım seni :)
Teşekkür ederim...

bütün çalışmaların gayet başarılı! paylaşımların devamını bekleriz...
Teşekkür ederim...

Eline Sağlık Dostum Güzel Çalışmalar
Teşekkür ederim...

Onur DAL

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çalışmaların çok başarılı tebrik ederim.ancak septo için hazırlamış olduğun afişin üst kısmındaki yazılar biraz fazla yukarıda gibi duruyor.ayrıca "olimpiyadı" yazmışsın olimpiyat kelimesinin yazımını kontrol ettin mi acaba?bana yazım yanlışı var gibi geldi, tabi ki bu kadar güzel tasarımlar yapan biri böyle ayrıntılarıda gözden kaçırmaz sanırım,umarım ben yanılıyorumdur.bunları eleştiri olsun diye yazmadım yanlış anlama sadece bazen insan tasarım yaparken bazı ayrınlıları gözden kaçırabiliyor.az öncede dediğim gibi umarım ben yanılıyorumdur...tekrar tebrik ederim.çalışmlarının ve başarılarının devamını dilerim. kolay gelsin....

Onur DAL

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yunepo için hazırladığında "olimpiyatı" yazmışsın septoda "olimpiyadı" yeni farkettim bunu da belirteyim istedim...iyi çalışmalar

grafikersin

🌟Usta Tasarımcı🌟
çalışmaların çok başarılı tebrik ederim.ancak septo için hazırlamış olduğun afişin üst kısmındaki yazılar biraz fazla yukarıda gibi duruyor.ayrıca "olimpiyadı" yazmışsın olimpiyat kelimesinin yazımını kontrol ettin mi acaba?bana yazım yanlışı var gibi geldi, tabi ki bu kadar güzel tasarımlar yapan biri böyle ayrıntılarıda gözden kaçırmaz sanırım,umarım ben yanılıyorumdur.bunları eleştiri olsun diye yazmadım yanlış anlama sadece bazen insan tasarım yaparken bazı ayrınlıları gözden kaçırabiliyor.az öncede dediğim gibi umarım ben yanılıyorumdur...tekrar tebrik ederim.çalışmlarının ve başarılarının devamını dilerim. kolay gelsin....

Bu güzel yorumunuz için teşekkür ederim...
Bu tür ''olimpiyat'' afişlerinden çok tasarladım ve bahsettiğiniz ''SEPTO'' dışında hep olimpiyat olarak kullandım. Yorumunuzu okuduktan sonra Türk Dil Kurumunun sitesinde olimpiyat olarak geçtiğini tekrar teyit ettim. ''SEPTO'' izmir yamanlar kolejinin bir organizasyonu ve bu yıl 2.sini düzenlediler. Organizasyon sorumlusu Sevgili hocam Ufuk Alkan geçen yıl olimpiyadı yazılmasını söylemiş ve açıklamasını da yapmıştı, fakat tam net hatırlamıyorum,:) tekrar sormak için kendisinede ulaşamadım. Aramızda Edebiyetcı bir arkadaşımız varsa ve bizi bilgilendirirse iyi olur... :)

grafipapatya

♾️Grafik Gurusu♾️
çok güzel çalışmalar..başarılarınızın devamını dilerim.