Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Organizasyon Afişlerim

LuNaTiC

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çalışmaların sade ve şık, paylaşımlarının devamını beklerim.

Murtyc

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çok iyi ya Valla Bravo

sehzade17

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.ibrahimaltay.net
o yunus emre yanı YUNEPO afişinin psd varmı.Ben bir site yapcamda yunusemre ile bu afişten esinlenerek bıseyler yapmayı dusunuyorum.

semra çakmak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilk çalışmanızda yazıları bek beğenmedim daha iyi okunması gerekiyo bence onları kontrol edin ama tasarım çok güsel..2.çalışma çok güzel ellerine sağlık,,başka çalışmalarda bekliyoruz senden,,

grafikersin

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çalışmaların sade ve şık, paylaşımlarının devamını beklerim.
Teşekkür ederim...

Çok iyi ya Valla Bravo
Teşekkür ederim...

o yunus emre yanı YUNEPO afişinin psd varmı.Ben bir site yapcamda yunusemre ile bu afişten esinlenerek bıseyler yapmayı dusunuyorum.
esinlenerek birşey yapmakla benim vereceğim psd'lerden yapmak arasında çok var. maalesef psd'lerini veremem.

ilk çalışmanızda yazıları bek beğenmedim daha iyi okunması gerekiyo bence onları kontrol edin ama tasarım çok güsel..2.çalışma çok güzel ellerine sağlık,,başka çalışmalarda bekliyoruz senden,,
Teşekkür ederim...

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
çalışmalarınız güzel tebrik ederim..

graffix

🌟Usta Tasarımcı🌟
Başarılı çalışmalar ilk çalışmanda biraz beyaz kullansaydın mesela hediyelerin olduğu kareye çok daha şık durabilirdi ama hepsi güzel olmuş

duledu

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çalışmalarınız güzel tebrik ederim sizi

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bu afişte İzmir Yamanlar Kolejinin İşinde ''Olimpiyadı'' yazısına yorum gelmiş ve cevabında eğitim kurumlarınca onaylanan bir çalışma demişsin ama o kurumlarda bu işlerle uğraşanların eğitimciliğinden şüphelendim doğrusu..Belki telaş belki geçiştirmek için ama kolej bazında eğitim kurumu buna ''Olimpiyatı veya Olimpiyatları'' deseydi 10 da 9 luk çalışma değilde 10 da 10 luk bir çalışma olurdu..

Tarih geçmiş..Basılmış asılmış..Görseli gayet başarılı..Yinede tebrik ederim..

grafikersin

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bu afişte İzmir Yamanlar Kolejinin İşinde ''Olimpiyadı'' yazısına yorum gelmiş ve cevabında eğitim kurumlarınca onaylanan bir çalışma demişsin ama o kurumlarda bu işlerle uğraşanların eğitimciliğinden şüphelendim doğrusu..Belki telaş belki geçiştirmek için ama kolej bazında eğitim kurumu buna ''Olimpiyatı veya Olimpiyatları'' deseydi 10 da 9 luk çalışma değilde 10 da 10 luk bir çalışma olurdu..

Tarih geçmiş..Basılmış asılmış..Görseli gayet başarılı..Yinede tebrik ederim..

Teşekkür ederim...
Olimpiyat ve Olimpiyadı sözcüğü ile lgili araştırma yapmanızı tavsiye ediyorum... :)

zelda76

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çalışmaların gercekten güzelmiş belirtmemek olmaz es geçmekte ayıp olurdu

Hayal gücümü sizlere bakarak geliştiriyorum tşk :)

fatihcee

♾️Grafik Gurusu♾️
bence süper çalışmalar szi bu işi kapmışsınız :p iyi çalışmalar

limoni

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok başarılı çalışmalar ..emeğinize tasarım gücünüze sağlık ...
"olimpiyatı" mı yoksa "olimpiyadı" mı olması gerektiğine baktımda
"4.uluslararası türkçe olimpiyatı " nın afişinde de aynı imla hatası yapılmış ve türk dil kurumuncada bu kullanımın doğru olmadığı açıklanmış. Açıklama şöyle;
Dilbilimci Feyza Hepçilingirler, Türkçe sözcüklerin sonundaki takıların yumuşayacağını ancak bunun yabancı sözcüklerde geçerli olmadığını söyledi. Hepçilingirler, 'Olimpiyat kelimesine takı geldiğinde 'olimpiyatı' olması gerekir. Diğer kullanımı doğru değildir' dedi. "

çalışma okadar başarılıki bence bu ayrıntı bu başarıdaki bir çalışma için önemli olabilir ama müşteriniz olimpiyadı yazılmasını istediği için bi problem yok sanıyorum ...

yeni çalışmalarınızı bekliyoruz :) başarılar...