Nasıl Buldunuz Arkadaşlar yorumlarınızı Bekliyorum..! Devamı Gelecek İnş. :smile:
karasuteam 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 14 Nis 2012 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 14 Nis 2012 #1 Nasıl Buldunuz Arkadaşlar yorumlarınızı Bekliyorum..! Devamı Gelecek İnş. :smile:
Mamy22 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 25 Eyl 2011 Mesajlar 39 Tepkime puanı 0 Web sitesi www.facebook.com 14 Nis 2012 #2 çoğunluk olarak yazı, kopyala yapıstır vs kendinden birşeyler katmamışsın basit olmuş ama konusu güzel düşünülmüş
çoğunluk olarak yazı, kopyala yapıstır vs kendinden birşeyler katmamışsın basit olmuş ama konusu güzel düşünülmüş
karasuteam 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 14 Nis 2012 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 15 Nis 2012 #3 resimler hariç bir birşey alıntı değildir..!
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 16 Nis 2012 #4 karasuteam' Alıntı: resimler hariç bir birşey alıntı değildir..! Genişletmek için tıkla ... Geriye zaten bir tek yazılar kalıyor. Tabi ki resimler bir yerlerden bulunacak önemli olan görsellerin ve yazıların uyum içinde görünmesi maalesef burada bu uyu göremedim, yine de emeğine sağlık.
karasuteam' Alıntı: resimler hariç bir birşey alıntı değildir..! Genişletmek için tıkla ... Geriye zaten bir tek yazılar kalıyor. Tabi ki resimler bir yerlerden bulunacak önemli olan görsellerin ve yazıların uyum içinde görünmesi maalesef burada bu uyu göremedim, yine de emeğine sağlık.
frozen 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 24 Nis 2008 Mesajlar 252 Tepkime puanı 3 16 Nis 2012 #5 Bu bir örnek profesyonelce yapılmıs bundan nasıl birseyler yapıp sadede olsa güzel sonuclar cıktığını görebilirsin
Bu bir örnek profesyonelce yapılmıs bundan nasıl birseyler yapıp sadede olsa güzel sonuclar cıktığını görebilirsin