Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Osmanlı Restorantı Logosu Yapıcamda Fikir Arıyorum
Bi tane Osmanlı yemekleri yapan restoranta logo yapmayı düşünüyorumda osmanlı ya özgü olucak şekilde nasıl bişeyler yaparım sizden fikir istiyorumda yardım edebilir misiniz şimdiden teşekkürler
Bu bahsettiğiniz grafik tasarımcı işidir, hayal gücü yüksek, kurgu yapabilen, kurguyu tasarıya dökebilen, fikir üretebilen vb. vs.... kısacası ; seni, beni aşan bir durum, ama grafik tasarımcı için olağan / doğal bir şey, umarım anlatabilmişimdir.
Kimse süper yetenekli doğmuyor eğer yapman gereken bir iş varsa ve çok tecrüben yoksa bu iş beni aşar diyip sallamak seni biyerlere getirmez, ben senin yerinde olsam benzer firmaları araştırır nasıl logo çizdiklerine bakardım, ve logoya baktığımda evet bu logo osmanlı yemekleri yapan bir restorantı anlatıyor diyebilmem gerekebilir, bol bol araştır ve "deneme çalışmalar" konusuna yeni çalışmalar aç yapamam diyip bırakma... Tabi bu benim düşüncem başarılar dilerim
bence senin derdin logoyu çizdirmek şaka bir yana arkadaşların dediği gibi önunde 700 yıllık tariihi olan kocaman bir arşiv var. bence olayı mutlaka bir yerden yakalarsın. şimdiden kolay gelsin.