Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

oto bakım kitapçığı kapağı

cnn_hrn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok profesyonel değilim ama yinede beğenilerinize sunmak ve not almak için ekledim. kendimi dahada geliştirmek açısından...
ozeloto1.jpg

Son düzenleme:

pcfaresi

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
yeniguc.com
bana göre pekte fena değil yalnız birkaç küçük noktaya değineceğim motor resminin yerine başka resim kullansaydın belki daha güzel olurdu ve "özel" yazısının ö'sünün noktalarında sıkıntı var bunları saymassak bence hoş bir görünümü var geliştirilmeye açık

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
Fena değil üstünde biraz daha yoğunlaşırsan gayet güzel bir çalışma ortaya çıkar kolay gelsin

sentelay

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
galiba arka kapakta renault-skoda-tofaş-toyota haricinde bir araba fotoğrafını kullanmışsınız, tutarlı olmamış. Birde fontlar bu kapakta itici durmuş otomotiv sektörüne daha farklı düz ve güçlü fontlar seçebilirsiniz elinize sağlık iyi çalışmalar.

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
ön kapak ve arka kapaktaki griler farklı. Ayrıca pembe rahatsız edici bi pembe gibi geldi bana.

Ahmet Gezer

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.ahmetgezer.net
Ön ve arka kapak arasında bir bütünlük söz konusu değil ilk gözüme çarpan bu oldu, ön kapakta motor yerine daha yerinde bir imaj kullansanız daha iyi olur ve Larana arkdaşımında dediği gibi pembe rahatsız edici biraz.Bütün bunları dikkate alırsanız güzel bir iş çıkar =) Kolay gelsin şimdiden..

grafitunç

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Renault-tofaş-skoda-toyota bakım servisi diyorsunuz ama acura markalı araç resmi koyuyorsunuz bence o markalardan birini koysanız daha anlamlı olur.ayrıca motorda bmw m serisi motoru o resimde anlamlı olmamıs bence bıraz daha calişmaniz lazım

cnn_hrn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
öneri ve görüşleriniz için teşekkür ederim. dediğim gibi biraz yeniyim ve en çok zorlandığım yerlerden biri de renk uygulaması. grinin üzerine yakışır die düşünmüştüm...:)