Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Oto Fuar Afişi

cngzdhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Herkese Merhabalar
Yaptığım afişte çok basit teknik hatalar olduğunu biliyorum
Fikir açısından yorumlarınızı paylaşırsanız çok sevinirim
Saygılar;

otofuarafilambor.jpg

erdogan.34

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ellerine sağlık beğendiğimi söylenemez beylikdüzü yazman lazımdı üstteki tüyap logosu çok sönük kalmış bence ama yinede emeğe saygı başarılar.

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
arkadaşlara katılıyorum biraz daha uğraşmalısın özellikle yazılarla.kolay gelsin

cngzdhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Teşekkür ederim yorumlarınız için

eaglecnr

🌱Yeni Üye🌱
oto afişlerinde spor araba görmekten bıktık en azından aynı tip araba görmekten bıktık belki bunu değiştirebilirsin. diğerlerinden farklı olur en azından.

kurbaa

🏆Pro Tasarımcı🏆
bmw ve wolkswagenın logolarına ne olmus oyle? kesınlıkle onlarla oynamamanız gerekmekte... 2009 un 9una su dokulmus, renkler dağılmış gıbı.. Yaptıgımın aynısını yap desenız asla yapamam, nasıl yapıldıgını bılemıyorum ama kesınlıkle kotu olmus... usttekı tarıh, alttakı dogus oto hıııc okunmuyor...
Kırıcı degıl yapıcı olmak adına elestırdım, kırdıysam özür dılerım ama malesef hııc olmamıs... bastan yenı tasarımlar yapmanız gerekmekte bence....Basarılar...

bysln

🌱Yeni Üye🌱
fikir çok güzel aslında ama araba seçimin yanlış birde yazı ve logoları çok basmışsın yazının orjinalliğini bozmamalısın teknik bilgileri biraz daha geliştirmen gerek. kendinde söylemişsin teknik hata çok fazla aynı fikir üzerinde teknik bilgini güçlendirerek tekrar çalış bence