Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Oto galeri kartvizit

carlito1914

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yorumlarınızı bekliyorum :)

Y38me.jpg

Rabia Yılmaz

🌟Usta Tasarımcı🌟
çalışman qüzel olmuş sunum daha bi ayrı dikkat çekiyo =)

CarverTD

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Yaptığın diğer kartvizitlerede baktım. Sen bu kartları fantazi olsun diyemi yapıyorsun yoksa gerçekten olabilirliğine inandığın içinmi.

carlito1914

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yaptığın diğer kartvizitlerede baktım. Sen bu kartları fantazi olsun diyemi yapıyorsun yoksa gerçekten olabilirliğine inandığın içinmi.

Öğrenmek için deneme amaçlı yapıyorum yorumlara göre kendimi geliştiriyorum.Neden sordunuz ?

CarverTD

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
O zaman sana bir arkadaş tavsiyesi. Bu tarz kartvizitleri genelde milyonda bir kabuul eden müşteriler bulursun. Kartvizitlerde TİPOGRAFİ ve ÖZEL BICAK üzerinden çalışırsan bence daha iyi olur. Senin yaptığın kartlar genelde ilan broşür poster gibi çalişmalarda daha başarılı olabilir.

carlito1914

🏅Acemi Tasarımcı🏅
O zaman sana bir arkadaş tavsiyesi. Bu tarz kartvizitleri genelde milyonda bir kabuul eden müşteriler bulursun. Kartvizitlerde TİPOGRAFİ ve ÖZEL BICAK üzerinden çalışırsan bence daha iyi olur. Senin yaptığın kartlar genelde ilan broşür poster gibi çalişmalarda daha başarılı olabilir.

Tavsiyen için teşekkür ederim evden çalışmak için kendimi geliştiriyorum eğer yardım edersen sevinirim sana örnek çalışma yapabilirim kartvizit olarak beğendiklerini seçersin maddi bi beklentim yok maksat öğrenmek.