Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Otomobili anımsatıcak yazı yazmak istiyorum!

yysnymn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhabalar, arkadaşlar örnekte ki gibi, köpekbalığı yazılmış ama yazıda anlamını yansıtmakta.
https://farm5.static.flickr.com/4019/4206891913_1431f7045b.jpg

Öğrenciyim ve yeni yeni programları öğreniyorum bir çalışma yapıcam

Tufan yazısını araba şeklinde yazmak istiyorum ama nasıl yaparım siz değerli bilgilerinizden yararlanabilirmiyim saygılarımla . . .
Amblem olarak kullanmak istediğimden ai yada fh formatında programlarında çalışıcam

Benzer konular

emirkhan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.adobe.com
bu konuda bir fikir vermek projeyi üstlenmek ile aynı. Cünkü FH ya da Ai kullanmak sadece seni editör yapar. Ama bir text' i bir anlam şeklinde illustrate etmek projenin belkemiği olan fikir aşamasıdır. Bu konuda sayısız fikir alabilirsin, vermek isteyenler de olabilir. Ama senin fikrin olmaz.
Bence öncelikle arabalara, tasarım esaslarına, fikirlere ve bu konudaki logolara odaklanabilirsin, mesela araba tasarımında Luici Colani bilinen en büyük radikal üstadlardan birisidir. Sonrasında kendi fikrin şekillenmiş olacaktır. İstediğin şey zaten kolay değil, belirli bir odaklanma ve ön çalışma istiyor. İstediğin şeyi burada yazdığın sekilde elde edersen zaten hiç ilerlememiş olursun. Yani birileri çıkıp şöyle yapmalısın dedikleri anda zaten bastan kaybetmişsin demektir. Amacın ne kadar iyi niyetli mütevazi olursa olsun, sonucun sana katacağı hiç bir sey olmaz.
İstediğin cevap şeklinin bu olmadığını biliyorum ama bence doğrusu budur.

yysnymn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu konuda bir fikir vermek projeyi üstlenmek ile aynı. Cünkü FH ya da Ai kullanmak sadece seni editör yapar. Ama bir text' i bir anlam şeklinde illustrate etmek projenin belkemiği olan fikir aşamasıdır. Bu konuda sayısız fikir alabilirsin, vermek isteyenler de olabilir. Ama senin fikrin olmaz.
Bence öncelikle arabalara, tasarım esaslarına, fikirlere ve bu konudaki logolara odaklanabilirsin, mesela araba tasarımında Luici Colani bilinen en büyük radikal üstadlardan birisidir. Sonrasında kendi fikrin şekillenmiş olacaktır. İstediğin şey zaten kolay değil, belirli bir odaklanma ve ön çalışma istiyor. İstediğin şeyi burada yazdığın sekilde elde edersen zaten hiç ilerlememiş olursun. Yani birileri çıkıp şöyle yapmalısın dedikleri anda zaten bastan kaybetmişsin demektir. Amacın ne kadar iyi niyetli mütevazi olursa olsun, sonucun sana katacağı hiç bir sey olmaz.

Çok teşekkür ederim. daha fazla gayret göstericem

yysnymn

🏅Acemi Tasarımcı🏅

Çok teşekkür ederim. daha fazla gayret göstericem

WoDPaCKeR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
https://img812.imageshack.us/img812/6051/otoy.jpg al sana şablon :) görselleştirmek senin grafiğine kalmış
otoy.jpg