Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Oyun: Acil Logo Lazım

tarzan45

🌟Usta Tasarımcı🌟
1. Cevap: "ACİL İŞ, ACİL PARA"

2.Cevap: Sayın yetkili gerçekten bugün, burada bu mesajı görmenin bizi ajans olarak ne kadar mutlu ettiğini size anlatamam. Bizim ajans olarak işlerimiz o kadar kesat ki boş oturmaktan 3 langırt ve 1 bilardo masası eskittik, ama nedense bilgisayarlarımız ve baskı makinelerimiz hala gıcır gıcır duruyor. Bu kadar boş oturarak bu firmanın nasıl olup da batmadığına hayret ediyorduk biz de çalışanlarmızla. Tam biz yine böyle hayret ederken bir anda bir arkadaşımız sizin bedava logo isteyen mesajınızı görmesin mi? İnanın bu mesaj gerçekten bizim için çölde bir vaha gibi oldu desek abartmış sayılmayız. Ben firmanın çaycı teyzesi Adavet. Çocuklar zaman kaybetmeden sizin işinize başlayabilmek için bu maili bana yazdırıyorlar. O kadar heyecanlandılar yani bir an önce sizin işinizi yapabilmek için. Neyse en kısa sürede logonuzun ve bilimum basılı malzemenizin adresinizde olacağından adınızın "abuzittin" olduğundan emin olduğunuz kadar emin olabilirsiniz. Sizi bu beleşçiliğinizden ötürü kutlar, beleş mezar görmeniz durumunda fazla yaklaşmamanızı şiddetle tavsiye ederim.

Çaycı Adavet...

utumer

🌱Yeni Üye🌱
tabii tabii grafikerler.net logo grubunu oluşturdu. sizin için ekibimiz harıl harıl çalışmakta...

önceeee firmanızın ismine uygun fontu seçeriz. sonra nejat işler sonrada ahmet çakar. sonra hande mi yener, funda mı arar hayır seray sever. bu renk celal'ı bayar, renge dayanamayan ferhat göçer, yıllar sonra logo yenilenmelidir. o tarihide gönül yazar. mehmet okur. bunada anca kadir inanır.

logonuz hazır danışmadan alabilirsiniz... iyi günlerde...

:rofl: süper bir iş teslimi olmuş

delicambo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
"Allah rızası için, çok teşekkür eder minnettar kalırım. Bana yapacağınız logo size çok iyi referans olur çevrem geniştir reklamınızı yaparım. Şirketimiz .....(*1) işi yapmaktadır.

Sen bu işi bana bedavaya yap beğenirsem kullanırım. Matbaaya sordum baskı formatında mı ne istiyor. Lütfen acil yardım."

Logonuz hazır mahalle baskısı formatında yolluyorum