Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar bana acilen bir arma tasaraımı için orman deniz saat kulesi ve dağresimleri lazım paint veya corel üzerinde değiştirebilmem ve işleyebilmem lazım duyurulur bana resim artarsanız çok sevinirim
Kendi aranızda adamla dalganızı geçiyorsunuz tamam. saygı istiyorsunuz ama bu kadar uzatmanın bir alemi yok bence. ben msajlarına bakarken sıkıldım.o zaman okumasaydın kardeşim diyeceksiniz ama abartmanın alemi yok bence
Kendi aranızda adamla dalganızı geçiyorsunuz tamam. saygı istiyorsunuz ama bu kadar uzatmanın bir alemi yok bence. ben msajlarına bakarken sıkıldım.o zaman okumasaydın kardeşim diyeceksiniz ama abartmanın alemi yok bence
Müşteri : -bana acil bir logo lazım Tasarımcı: -"ACİL LOGO" buyrun efendim M: -şunun şurasını şöyle değiştirsek T: -beğenmediyseniz randevu alın, sıraya girin, muayene edelim, nedir, ne değildir? bir anlayalım. fiyatta da anlaşırsak, logoda istediğiniz yere estetik yaparız. bu da sanırım acil kavramını küçümsemek olur sanırım. En iyisi siz bunu kullanın
X: bana acil logo lazım!!! Y: kilosunu 100 YTLden tasarlıom :cool1: çok tasarımcı bi insanımdır :rapp: gelin sizide bi tasarayım =) Aman Allahımmm sanırımmm TASARIYOOORUMMMM :::
ya arkadaşlar bu acil işi hiç eyi bi şey değil aha benden size bi anekdot bizleri ve bütün evreni yaratan Rabbimiz bile evreni 6 günde yaratmış ki sabrı bilelim acil işler de şer var, şeytan var, aha ben size direm gelin vazgeçirin bu müşteriyi en acilinden fikrini yoğsa piyasa da sabredenlerin türü azalacak