Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben küçükken uzayı patlayıcı gazlarla dolu sanıyordum.. Kendi kendime bir gün astranotlar uzayda sigara içmeye kalkarsa bütün evren yanar diye düşünüyordum...
sonra ben küçükken her yerde bir tane güneş var sanıyordum bi tane bizim köyde bi tane bizim köyün bağlı olduğu ilde bi tane de babamın çalıştığı köyde.. hatta abimle bu senn güneşin o benim güneşim diye paylaşırdık
Ben küçükken bilgisayarın içinde bir sürüüüüüü kağıt var da, biz yazı yazınca içinde kağıda yazılıyor biz de görüyoruz sanıyordum not: yalnız şöyle bir durum var, küçükken dediğim, aslında çok da küçük değildim, 22 yaşındayım, bilgisayarla ne zaman tanışmış olabilirim ki, sanırım ortaokul çağlarımdı
Ben küçükken..Bu limanda bu limanda bekliyorum bu limanda...yerini Gulimanda Gulimanda sanıyordum bide çocuk aklımla Guliman ne demek diye düşünüyordum
Ben küçükken..Bu limanda bu limanda bekliyorum bu limanda...yerini Gulimanda Gulimanda sanıyordum bide çocuk aklımla Guliman ne demek diye düşünüyordum
Küçükken televizyondakilerin direk televizyonun içinde olduğunu sanıyordum.. öyle olmadığını öğrenince de baya bir süre içten içe inkar edip akıl erdirememiştim