Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Oyun: Ben Küçükken ... Sanıyordum!

medo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben küçükken uzayı patlayıcı gazlarla dolu sanıyordum.. Kendi kendime bir gün astranotlar uzayda sigara içmeye kalkarsa bütün evren yanar diye düşünüyordum...

dream_blue

🌱Yeni Üye🌱
Ben küçükken narın içinden civciv çıkıcak sanırdım.

Soner Akay

🌟Usta Tasarımcı🌟
ben küçükken evde kibriti yaktım ve yastıga ateş geldi söndürmek içinde çarşafları kullanim dedim :D:D allahtan babamlar o sırada geldi :D

senem sevtap

🌟Usta Tasarımcı🌟
ben küçükken ediz hun'u edison sanardım.aynı kişilere anne baba dedikleri için annemle babamı kardeş sanardım

güneş gün

🌟Usta Tasarımcı🌟
ben küçükken türkiyede sadece istanbul birde kendi memleketim rize var sanardım:D

ben hala öyle sanıyorum ama kendi memleketimi :D

sonra ben küçükken her yerde bir tane güneş var sanıyordum bi tane bizim köyde bi tane bizim köyün bağlı olduğu ilde bi tane de babamın çalıştığı köyde.. hatta abimle bu senn güneşin o benim güneşim diye paylaşırdık

kopukhasan

♾️Grafik Gurusu♾️
Erikli marka suyunu gerçekten erikli (erik aromalı) sanardım

ozlem()

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ben küççkken Atatürk 'ü apartman kdar boyu var sanardım(Mezarı çok büyük ya ondan heralde) :D

Irmak:)

🌟Usta Tasarımcı🌟
ben küçükken yorganımın altında yılanlar piranhalar vardır diye düşünür çok korkardım bacaklarımı içime çeker büzüşür uyurdum

designerst83

🌱Yeni Üye🌱
ben küçükken, kirazın çekirdeğini yutunca kulaklarımızdan kiraz çıkacak sanıyodum :D

sss.ibel

🏆Pro Tasarımcı🏆
bende küçkken trafik canavarının var olduğnu ve insanlar trafikteyken arabalarına girip onlara kaza yaptırdığını sanıyordum

cagrinho

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ben küçükken 'Atam izindeyiz' sözünü, işyerlerinde alınan 'ücretsiz izin' gibi bişey olduğunu sanıyordum..

Atlanturk

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ben küçükken bilgisayarın içinde bir sürüüüüüü kağıt var da, biz yazı yazınca içinde kağıda yazılıyor biz de görüyoruz sanıyordum :D :p
not: yalnız şöyle bir durum var, küçükken dediğim, aslında çok da küçük değildim, 22 yaşındayım, bilgisayarla ne zaman tanışmış olabilirim ki, sanırım ortaokul çağlarımdı :) :)

Atlanturk

🌟Usta Tasarımcı🌟
ayy yazık balıklaraa :( bunu okuyunca aklıma geldi :)

ben küçükken balıklarıma omomatik vermiştik arkadaşla ama sonra çoook üzülmüştümm :sadsmile::sadsmile:

o da bir şey mi, biz bir komşu kadının akvaryumuna suyun rengi değişecek, hatta su lapalaşacak kadar balık yemi dökmüştük kuzenimle :D

tabi balıklar yemi yedi, biz de kuzenimle dayağı yedik annelerimizden... :p

eddA_

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben kucukken barbie bebeklerımın canlı oldugunu ve bız evden gıttıgımzde actıon man la bulusup partı yaptıklarını dusunurdum :D

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
Ben küçükken..Bu limanda bu limanda bekliyorum bu limanda...yerini Gulimanda Gulimanda sanıyordum :( bide çocuk aklımla Guliman ne demek diye düşünüyordum:D

fatihcee

♾️Grafik Gurusu♾️
Ben küçükken..Bu limanda bu limanda bekliyorum bu limanda...yerini Gulimanda Gulimanda sanıyordum bide çocuk aklımla Guliman ne demek diye düşünüyordum

haha :D:D:D:D Emine süpersin yaa :D

_jasmin_

🌱Yeni Üye🌱
ben küçükkene karpuz çekirdeklerini yediğimde midemde ağaç büyüyeceğini sanıyordum ve ağlıyordm ... :D:D

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
Küçükken televizyondakilerin direk televizyonun içinde olduğunu sanıyordum..
öyle olmadığını öğrenince de baya bir süre içten içe inkar edip akıl erdirememiştim:)

Safari

♾️Grafik Gurusu♾️
ßen küçükken beni leyleklerin getirdiğini sanıyordm :D