Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben küçükken elektrik süpürgesinden çok korkarım beni içine alacağını, kapacağını sanırdım. Bir rüya gördüm elektrik süpürgesi beni kovalıyordu. :rofl:Yorulup durunca o da durdu ve bana zarar vermedi. Ben de uyandıktan sonra farkettim ki.. fobim gitmiş:dance:
ben küçükken hep paranın doğurdunu sanıodum param olduğu zaman annem hep saklatıyordu bak yarın doğurcak diyordu gerçektende param çoğalıyordu bende inanaıyordum tabiki:S
ben küçükken "aşk merdiveni" adlı çiçeği gerçekten o işi yapıyo sanıyodum.. hatta gece annemi ve babamı oraya çıkıyolar sanıyodum gerçekten çok çok küçüktüm ama
ben küçükken kardeşimle babamın bütün parasını balkondan aşağı atmıştık annem bize çok kızdı hatta artık paramız olmadığı için dışardakalacağımızı söylerdi babam hic kızmadı cok güzel bir gündü ne yapalım sosyalıstlık ruhumuzda var
ben küçükken takma dişlerin sahte damağını gerçek sanıyordum ve dişleri insanların ağzından damakla birlikte çıkardıkları için takma dişlerden iğreniyordum babam dişçi olduğu için odasındaki takma dişleri incelerdim de