Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
gülmeyin ama ..... Ben küçükken hani karpuz arabalarının üzerinde karpuzun kilo fiyatı yazar ya o zamanda 250 yazardı.Bende karpuzun 250bin olduğunu düşünürdüm.2 sene önce karpuz almaya gittiğimde gerçekle yüzleştim. :
gülmeyin ama ..... Ben küçükken hani karpuz arabalarının üzerinde karpuzun kilo fiyatı yazar ya o zamanda 250 yazardı.Bende karpuzun 250bin olduğunu düşünürdüm.2 sene önce karpuz almaya gittiğimde gerçekle yüzleştim. :
Küçükken dünyayı yumurta şeklinde olduğunu ve biz o yumurtanın içerisinde olduğumuzu düşünürdüm. Ama bir türlü gökyüzü bazen mavi, bazen de beyaz olmasına anlam veremezdim. madem bi kabukla kaplı neden herzaman aynı renk değil diye düşünürdüm.
Ben Küçükken Biz Uyuduktan Sonra Geceleri Yeraltından Uzun Uzun Canavarlar Çıktığını Sanırdım .... Ve 5 Yaşında Yağmurlu Bi Sonbahar Günü Elimde Yarım Ekmek ve 1 Domatesle Evden Kaçıp Onları Yakalamayı Düşünmüştüm ...
ben küçükken lokumu ilk gördüğümde arap sabununun üstüne vim toz deterjan dökülerek yapılıyor sanmıştım. sonra baktım yiyenler memnun, ben de yedim :tongueout:
Bende girmezdim yolda beni görmeniz lazımdı koşa koşa yaka paça dağılıyordu eve varıncaya kadar Ben okulun wcsinde hayaletler olduğunu sanıyordum. Biraz karanlık gibiydi
Bende girmezdim yolda beni görmeniz lazımdı koşa koşa yaka paça dağılıyordu eve varıncaya kadar Ben okulun wcsinde hayaletler olduğunu sanıyordum. Biraz karanlık gibiydi