Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben küçükken yıldızları renkli görüyordum.Bir gün bir sebepten bağda yıldızlara bakarken bana gerçeği söyledi kuzenim ,bu yüzden kavga ettik ve tüm gece ağladım.Ertesi gece yıldızların rengi kaybolmuştu
Çok güldüm bu bölümü okurken harikasınız hepiniz.Özellikle 'şamdak ayısı' na 10 dk güldüm ve 'babam ben küçükken daha çok gençmiş' çok iyidi.tşkkrlr.
bende küçükken karpuzun çekirdeğini yemezdim çünkü her meyve gibi oda çekirdekten oluyo ve karnımda çarpuz büyüyecek bende öleceğim die çok korkardım kardeşim yediğinde ona bunu söledim ve evdeki herkez bana gülmüştü
Ben küçükken çook yaramazdım bizimkiler bana her oyuncak alışında ben oyuncağı kırıyormuşum ve babamda bir gün bana demir bi otobüs almış ben onla bayaa bi uğraşmışım en sonunda kıramayınca çatıdan aşağı atmışım(terasta oturuyoduk o zmn) Ve babamın her aklına Geldiinde iyiki aşağıdan biri geçmiyordu diyor bana
Ben küçükken ewe bir bilgisayaralındı ve ben bilgisayar kullanmasını bilmiyorum doğal olarak öncedende bi eczanede pc görmüştüm ekranda yazı gidip geliyodu (ekran koruyucusu) ben pc kapalı sanıyordum sonra bize pc den anlayan biri geldi ve ben bunu ona sordum pc çalışmadan öle bişi olmaz demişlerdi bende o zaman bu ne işe yarıyor demiştim. (sanki pc ekran koruyucusu için yapıldı)
ben küçükken.... hani çocukların karnı ağrıdığında 'tuvalete git' derler ya.... hıh işte ben gider bekler bekler durur çıkardım. eeee geçmezdi tabiii. nerden biliyim bee kimse dememişti ki sadece orda beklemekle olmaz diye... kokusu karın ağrısına iyi geliyo sanıyodum, pek bi salakmışım....
ben küçükken.... hani çocukların karnı ağrıdığında 'tuvalete git' derler ya.... hıh işte ben gider bekler bekler durur çıkardım. eeee geçmezdi tabiii. nerden biliyim bee kimse dememişti ki sadece orda beklemekle olmaz diye... kokusu karın ağrısına iyi geliyo sanıyodum, pek bi salakmışım....
ben küçükken bi keresinde yağmur suyuna kapıldım,o kadar ufak tefektim ki boğuluyodum nerdese.insanların dizine gelen yağmur suyunda boğuluyodum nerdese
küçükken bisikletlerimizi alıp dünya kadar uzağa giderdik.. kaçardık yani. gidipte denizde yüzer gelirdik. annem nereye gittiğimizi çok sorardı ama bişe de demezdik