Oyun Parkı El İlanı
ZxxxE 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 5 Eyl 2007 Mesajlar 2,395 Tepkime puanı 40 30 May 2012 #2 Bu çizimler şahane ellerinize sağlık...:alkis::alkis::alkis:
H Hugareva ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 11 Nis 2011 Mesajlar 1,319 Tepkime puanı 8 31 May 2012 #3 ZxxxE' Alıntı: Bu çizimler şahane ellerinize sağlık...:alkis::alkis::alkis: Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim, aslında bu tasarımda hazır şeyler kullandım yine vakit darlığı yüzünden.
ZxxxE' Alıntı: Bu çizimler şahane ellerinize sağlık...:alkis::alkis::alkis: Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim, aslında bu tasarımda hazır şeyler kullandım yine vakit darlığı yüzünden.
irm.art Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 11 Eyl 2008 Mesajlar 5,655 Tepkime puanı 111 31 May 2012 #4 amacına uygun renk kullanımının dışında renk yoğunluğundan dolayı tarih ve saatte okuma sorunu mevcut. daha net renkler gerekiyor. Emeğinize sağlık
amacına uygun renk kullanımının dışında renk yoğunluğundan dolayı tarih ve saatte okuma sorunu mevcut. daha net renkler gerekiyor. Emeğinize sağlık
H Hugareva ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 11 Nis 2011 Mesajlar 1,319 Tepkime puanı 8 31 May 2012 #5 irm.art' Alıntı: amacına uygun renk kullanımının dışında renk yoğunluğundan dolayı tarih ve saatte okuma sorunu mevcut. daha net renkler gerekiyor. Emeğinize sağlık Genişletmek için tıkla ... Yorumunuz için teşekkürler..
irm.art' Alıntı: amacına uygun renk kullanımının dışında renk yoğunluğundan dolayı tarih ve saatte okuma sorunu mevcut. daha net renkler gerekiyor. Emeğinize sağlık Genişletmek için tıkla ... Yorumunuz için teşekkürler..
codestech 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 26 Ocak 2009 Mesajlar 49 Tepkime puanı 0 Konum istanbul 31 May 2012 #6 katılıyorum çoçuklara yönelik 3 yada 4 renk ile yapılması gerekti..
B bilgisiz 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 5 Mar 2009 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 4 Haz 2012 #7 emeğinize sağlık güzel bir çalışma
H Hugareva ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 11 Nis 2011 Mesajlar 1,319 Tepkime puanı 8 4 Haz 2012 #8 bilgisiz' Alıntı: emeğinize sağlık güzel bir çalışma Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler efenim