Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

toprakasi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
önemsenmemek değil di sorun anlamamalarıydı insanların koşuşturmalar içinde çarptıkları omuzların birer yabancı gibi geçmesiydi herkezin herkesten şüphe duyarak yaşamasıydı bir şehrii

efsunlu_kizz

🏆Pro Tasarımcı🏆
önemsemek lazımdı insanları daha söylemek istedigi çok sey vardı ama mesai bitmisti gidiyordu :)

melekru

🌟Usta Tasarımcı🌟
söyle o adama bi daha peşimden gelmesin sen de bi şeyler söyleyip durma :D

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
herkeze iyi geceler basınızın belası geldi :D:D:D:D

melekru

🌟Usta Tasarımcı🌟
geldi geleli bi tek kelime etmedin ya aşk olsun sana

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
sanada aşk olsun nie geldim demiyosun ki kırıldım bak şimdi ::D:D:D

melekru

🌟Usta Tasarımcı🌟
şimdi gidiyosun bu tıpış tıpış işine hiç öle depresyona filan girdim ayaklarına yatma yutmam bi kız için moralini bile bozmazsın sen bilmem mi hiç been çocukluğunu yaşadım senin oğlum hak ver sen de bana:D

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
bana joyologo die bise eklemisler :D:D:D tıklayımmı :p patlar mı yoksa :D

melekru

🌟Usta Tasarımcı🌟
yoksa hala tıklamadın mı ben tıkladım bile evlattt rengi çok güzel şekerleme gibi :D:D

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
şekerleme gibi mi :D etme bana su lafı söleme :D bak yine aklıma jelibonu düsürdün su saatte yollara düsemem ki :D napcam simdi :D Aklıma getirdin yani sagol :D

melekru

🌟Usta Tasarımcı🌟
sağol demekle sağ olunmuyor ki efenim baksana bi afiş çalışmasını yeniledik yaptık yollamaya çalıştık:D yorum yazan yok benim de kalbim kırılıyor ama bak yumuşak bi yer gösterin başım dönüyo düşçem

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
düşcem simdi 6. kattan asağı gece gee bu cam silme nerden çıktı rıfkı abi :D manyak mısın sen :D

melekru

🌟Usta Tasarımcı🌟
sen aşıksın munise baksana gözlere faltaşı gibi maşşallahh,fıkır fıkır da gördüm seni her işe koşturuyon önceden böle değildin sen bütün aşık belirtilerini gösteriyosun kesin aşıksın kesin:D

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
kesin bizim eve hırsız girdi babaaaaaaa eve gidelim nolur :D halının altında param vardı onu bularlarsa napcam ben :D

melekru

🌟Usta Tasarımcı🌟
ben bennn bennn ay bana bişeyler oluyo aaaayyyy, valla düştü kız kollarımın arasında valla yaa ya rüya mı bu abi bi çimdik atsana bana:D

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
bana bak banaaaa bende o göz varmı bana yutturamazsın kalk çabuk ayağa sinek gibi ezdirme kendini :p

melekru

🌟Usta Tasarımcı🌟
kendini küçük gibi gösteriyomuş koskocaman kadın yahu ah bu sanal alem yalaaan yalan anam bacım yaşını başını almış kimselere bile olgun düşüncesiyle güvenemeyecek insan:O:D

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
insan bu kadar yüzsüz olur mu ya :D arkadas seni burda görmek isteiyoruz diyoruz ama her yemek vakti herifci bizde :D ekmek filan alap gelse neyse kabul deriz ama bi kendini alıp alıp geliyo sap gibi :D