Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
önemsenmemek değil di sorun anlamamalarıydı insanların koşuşturmalar içinde çarptıkları omuzların birer yabancı gibi geçmesiydi herkezin herkesten şüphe duyarak yaşamasıydı bir şehrii
şimdi gidiyosun bu tıpış tıpış işine hiç öle depresyona filan girdim ayaklarına yatma yutmam bi kız için moralini bile bozmazsın sen bilmem mi hiç been çocukluğunu yaşadım senin oğlum hak ver sen de bana
sağol demekle sağ olunmuyor ki efenim baksana bi afiş çalışmasını yeniledik yaptık yollamaya çalıştık yorum yazan yok benim de kalbim kırılıyor ama bak yumuşak bi yer gösterin başım dönüyo düşçem
sen aşıksın munise baksana gözlere faltaşı gibi maşşallahh,fıkır fıkır da gördüm seni her işe koşturuyon önceden böle değildin sen bütün aşık belirtilerini gösteriyosun kesin aşıksın kesin
kendini küçük gibi gösteriyomuş koskocaman kadın yahu ah bu sanal alem yalaaan yalan anam bacım yaşını başını almış kimselere bile olgun düşüncesiyle güvenemeyecek insan:O
insan bu kadar yüzsüz olur mu ya arkadas seni burda görmek isteiyoruz diyoruz ama her yemek vakti herifci bizde ekmek filan alap gelse neyse kabul deriz ama bi kendini alıp alıp geliyo sap gibi