Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

melekru

🌟Usta Tasarımcı🌟
sallanır işte böle nazlı nazlı ben dediydim ona yapma bu vatan hainliğidir asarlar seni diye ama dinlemedi ki :D

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆
dinlemediki beni iki kadeh doldurayim

melekru

🌟Usta Tasarımcı🌟
dlodurayım bu seferlik de cebini ama bak unutma artık erkek adam oldun evinin ekmeğini kazanamayan erkeğe kız vermezler ki bu devirde evladım ben senin iyiliğini düşünüyorum iş bul bi sürü borç var :D

ADAMINbiri

🌟Usta Tasarımcı🌟
var doğru.. bekara iş vermiyorlar... bekara ev vermiyorlar.... anasını satim bekara kız bile vermiyorlar...

melekru

🌟Usta Tasarımcı🌟
vermiyorlar elime şşöööyle evire çevire döveyim şu kikirdek hatunu,yahu insan zerafetini gösterir dimi ama hanım durur öyle bi restaurantta:D

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
restaurantta yemeği ben mi yedim üstüm basımmı yedim bilemiyorum saol yani hayatım suratıma iyi carptın yani :D

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
salatasıda durmasın onuda fırlat kafama :D

melekru

🌟Usta Tasarımcı🌟
kafama takılan soruların cevabını vermiyorsun habire konuşuyorsun boş boş rıfkı olmaz ki canım böyle:D

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
böyle kıza can kurban of of :D suna bak :p

ADAMINbiri

🌟Usta Tasarımcı🌟
böyle mi bitecek dedi orta yaşlı adam içinden. sonra ayağa kalktı camdan dışarıya baktı... oydu evet.. bir elektrik direğinin aydınlattığı yerde duruyordu... çiçeklerle... gitsem mi diye düşündü... sonra hayır hayır gidemem, onun o sımsıcak gözlerine bakamam dedi... çünkü kirlendim, çünkü onu hakketmiyorum dedi... çılgın bir savaştan geriye kalan iki ceset gibiydiler şimdi... yağmur çiseliyordu... kız elini göğe kaldırdı gözyaşları yağmura karıştı... sonra çiçekleri savurdu attı.. sanki orda yapayalnızdı... üstelik ağlıyordu... üstelik çiçeğide yoktu artık... sonra yavaş yavaş yürüyerek karanlıkta koyboldu... erkek camdaki soluğunun buğusuna "seni hep seveceğim" yazdı..

efsunlu_kizz

🏆Pro Tasarımcı🏆
yazdı aklına gelen herseyi içindekileri döktü bir bir ama göndermeye varmadı eli cünkü o artık baskasınındı

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
başkasınındı onun kalbi ama calması lazımdı ve planını yaptı :D

efsunlu_kizz

🏆Pro Tasarımcı🏆
yaptı ama artık eskisi gibi olamazdı çünkü baska birisini sevmek istiyordu çok sıkılmıştı

toprakasi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sıkılmıştı sürekli eskilerden artık geleceğe baksada şöle bi akşın yaşasaa:)

efsunlu_kizz

🏆Pro Tasarımcı🏆
yaşa tabi ama çokta akşin (heyecan) iyi degildir zaten onun hayatı yeterince karısıktı

ADAMINbiri

🌟Usta Tasarımcı🌟
karışıktı yine bütün eşyaları... birazdan sevgilisi gelecek ama o hala hiçbirşeyi toparlayamamıştı... lanet olsun dedi, bu ev kendi kendine bozuluyor...

efsunlu_kizz

🏆Pro Tasarımcı🏆
bozuluyor ama beklediği sevgili hiç gelmedi çünkü artık bir sevgilisin yoktu :)

ADAMINbiri

🌟Usta Tasarımcı🌟
yoktu zaten bir beklentisi... umutlardansa nefret etti daima... soluk soluğa yaşamalı demiş ahmet telli..