Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

OYUNCAK kutusu (DENEME)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

canercoo

🌱Yeni Üye🌱
Bence Pembe Dene:)

brbieat8.jpg

brbie2zs2.jpg

brbiecopyqy2.jpg

Arkadaslar rafta hangi renk olur acaba bu renklerden birisi olurmu? yoksa bi renk önerebilirmisiniz

:rofl:
Bence Pembe Rengi Kullan güzel ve hoş gider hem barbie bebeklerle ilgili ambalaj yaptıysan kızlara hitap ediyor sanırım.... O yüzden pembe kullan derim :angel:

:iloveyou:

canercoo

🌱Yeni Üye🌱
Sen en iyisi içinden ne geliyosa onu yap arkadaşım :) Bizlere bakarsan bir sürü fikir veren olur ve kafan karışır :))) Sana tavsiyem Kendi fikrini ve düşünceni kullan derim:) Ama yinede fikir danışmak güzel birşeydir ;);) Kolay gelsin süper olmuş ama kutular....Hatta bi tane bende senden isteyebilirim.....Kız arkadaşıma vermek için :):)

jaNNat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
evet haklısınız...

-zazizo-

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ya geçen oyuncak dünyasında yeğenime hediye alacaktım bunu aldım almamın tek sebebi kutu çok hoştu iyi dikkat çekiyordu ama içindekiler okadar kaliteli deildi... calısman cok gzl grçkten ve birde farkettim buruya koymadığın bir kaç renkte koymsusun çok güzel olmus...

sawet

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kutularda bu kadar desen kullanmana bence gerek yok motifler abartılı olmuş bence mor rengi diğer lerine göre daha hoş durmuş...

jaNNat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ya geçen oyuncak dünyasında yeğenime hediye alacaktım bunu aldım almamın tek sebebi kutu çok hoştu iyi dikkat çekiyordu ama içindekiler okadar kaliteli deildi... calısman cok gzl grçkten ve birde farkettim buruya koymadığın bir kaç renkte koymsusun çok güzel olmus...

tşkkürler:angel:

:emo1:

jaNNat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kardes sen ne iş ile uğraşıyrsun grafiker deilgibisin....

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Kız çocukları belli bir yaşa kadar pembeden başka bir renge gitmez (bunu bir anne olarak söylüyorum) ticari açıdan "anne ben bunu istiyorum!" dedirtmek istiyorsanız pembeden başka hiç bir renk aynı etkiyi yaratmaz. Buna doğru orantılı düşünülünce erkek çocukları için asla pembe kullanılmamalı mesala... Onlar kırmızıya ve laciverte aynı tepkiyi gösteriyorlar... Asker yeşili bu iki rengi takip eder...

jaNNat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Kız çocukları belli bir yaşa kadar pembeden başka bir renge gitmez (bunu bir anne olarak söylüyorum) ticari açıdan "anne ben bunu istiyorum!" dedirtmek istiyorsanız pembeden başka hiç bir renk aynı etkiyi yaratmaz. Buna doğru orantılı düşünülünce erkek çocukları için asla pembe kullanılmamalı mesala... Onlar kırmızıya ve laciverte aynı tepkiyi gösteriyorlar... Asker yeşili bu iki rengi takip eder...

:rofl: Teşükkürler bilgi için:emo1:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...