Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Oyuncak Market İçin İnsert Deneme

belga

🌱Yeni Üye🌱
oyuncakmarket.png
Oyuncak Market İçin İnsert Deneme yaptım nasıl olmuş ustalar bilgi verirseniz sevinirim

Son düzenleme:

Benzer konular

belga

🌱Yeni Üye🌱
anlaşılan benim daha çok çalışmam lazım kımse yorum yapmadığına göre beğenilmedi herhal yorum yapanlarada sağolsunlar

adrian06

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Güzel bir çalışma olmuş.. lakin market yazısının harflerini de ayrı ayrı renklerde yapsaydın bir bütünlük oluştururdu.

arhimet

🌱Yeni Üye🌱
Benim toptan satis yapan böyle bir magazam olsaydi öncelikle toptan satis yapildigini vurgular ve toptan alisveristeki adet ve fiyatlarini, (+ alisverislerdeki indirim oranlarini)
yazardim. Kedi ve köpek figürü yerine; satistaki ürünlerden uygun olan (benzer oyuncaklardan) koyardim. "OYUNCAK MARKET" yerine (bu ilan oyuncak satisi yapan kücük esnafa yönelik oldugunu düsündügüm için) "OYUNCAK TOPTANCISI yada TOPTAN OYUNCAK" gibi bir ifade kullanirdim. Cocuklara yönelik bu tür çalismalarda harflere degisik renkler vermen dogal, fakat kelimelyerin tamaminda uygulaman daha dogru olur. Tasarimlarinda basarilar dilerim.

belga

🌱Yeni Üye🌱
Benim toptan satis yapan böyle bir magazam olsaydi öncelikle toptan satis yapildigini vurgular ve toptan alisveristeki adet ve fiyatlarini, (+ alisverislerdeki indirim oranlarini)
yazardim. Kedi ve köpek figürü yerine; satistaki ürünlerden uygun olan (benzer oyuncaklardan) koyardim. "OYUNCAK MARKET" yerine (bu ilan oyuncak satisi yapan kücük esnafa yönelik oldugunu düsündügüm için) "OYUNCAK TOPTANCISI yada TOPTAN OYUNCAK" gibi bir ifade kullanirdim. Cocuklara yönelik bu tür çalismalarda harflere degisik renkler vermen dogal, fakat kelimelyerin tamaminda uygulaman daha dogru olur. Tasarimlarinda basarilar dilerim.

Teşekkürler yorumun için sağol değersendirmeye alacam

belga

🌱Yeni Üye🌱
Teşekkür ederim yorum yapan herkese sağolun

belga

🌱Yeni Üye🌱
Teşekkür ederim yorum yapan herkese sağolun