Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Packman Kumbara

sercan_90

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.sercandulger.com
packmankumbara1.jpg

packmankumbara2.jpg

packmankumbara3z.jpg

Bir yarışma için yaptığım kumbara tasarımıdır.
Tasarım Packman Oyunundan esinlenerek yapılmıştır.
Küre (Hacimsel) olarak tasarlanarak ağız kısmından çizimlerde de görüldüğü gibi para girişi sağlanmaktadır.
Tasarımda Plastik malzeme düşünülmüştür. Kumbara Dolduğunda istenilirse kumbara kırılarak para boşaltılabilir,
istenilirsede kumbarada bulunan göz kısımları "tıpa" olarak kullanılarak kumbaraya zarar vermeden para boşaltımı
sağlanabilir.

Benzer konular

Nur

👑Efsanevi Grafiker👑
Kırılır mı bunlar yazıkk :) Tebrik ediyorum. Yarışma sonuçlanmışmıdır? Sonuçlanınca bizi de haberdar edermisiniz? Paylaşım için teşekkürler..

sercan_90

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.sercandulger.com
Kırılır mı bunlar yazıkk :) Tebrik ediyorum. Yarışma sonuçlanmışmıdır? Sonuçlanınca bizi de haberdar edermisiniz? Paylaşım için teşekkürler..

Teşekkür ederim yorumn için;
yarışmaya katılım en son salı günü idi ve 15 ocak da sonuçlar açıklanacakmış. Sonuçlar açıklanınca burada bildiririm tabi ki.. Dereceye falan girersem grafikerler.net de hep beraber tatlı yeriz artık :D :rofl::smile::tongueout:

Sanada ayrıca teşekkür ederim narsist. ;)

berglakin

♾️Grafik Gurusu♾️
Emeğine sağlık çok başarılı...

derux

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
evet güzel fikir güzel sunum tebrikler umarım kazanırsınız....

sercan_90

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.sercandulger.com

Sonuçlar açıklandı ve ön elemeden bile geçmemiş çalışmam :sadsmile:
Kazanan ve ön elemeyi geçen çalışmalar burada arkadaşlar bakmak isterseniz:hmm2:

Nur

👑Efsanevi Grafiker👑
saçma 1 çorap kumbara bile ön elemeyi geçmişken sizin çalışmanızın geçememesine cidden çok üzüldüm.. içlerinde çok iyi fikirler de var ama sizinkinin de aşağı kalır yanı yoktu :(

11949856511918842797packman_01.svg.hi.png

tam olarak işin esprisini anlayamamış olabilirler diye düşünüyorum.. acaba sunumunuza üstteki gibi bir açıklayıcı şema mı koymak gerekirmiş (tabi kareler yerine bozuk para eşliğinde) seçilen işlerin bir kısmı, çocuk zekasına sunuluyormuş gibi hazırlanmış ta:) ama siz üzülmeyin.. umarım başka alanlarda değer bulur çalışmalarınız. iyi çalışmalar diliyorum..

sercan_90

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.sercandulger.com
ben hiç olmassa ön elemeyi geçmişimdir diye umuyordum.
Yarışmada farklı fikirler isteniliyordu fakat nedense domuz kumbara önceden de olduğu halde tekrar domuz kumbara yapılıp farklı bir fikirmiş gibi sunulması da biraz garibime gitti. Ben çok araştırmıştım işe başlamadan önce ve packman kumbaranın var olup olmadığına da baktım ondan sonra yaptım. Umutluydum da çalışmam için. Neyse olan olmuş artık :)
Sizede çok teşekkür ederim..