Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Paklar logo çalışması

mehmet92

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bu firmaya logo çalışmaları yaptım bu çalışmalar hakkında yorumlarınızı bekliyorum Teşekkürler...
paklarlogo.jpg

Benzer konular

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Üzgünüm ki çalışmalar basit ve 3. sınıf olmuş. Yeni nesil ve madem ünvan giriliyor çok amaçlı kullanılabilecek bir logo olmamış. Üzerinde çalışmaya devam etmeli ve alternatifler çıkartmalısınız. İyi çalışmalar dilerim.

mehmet92

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yorumlarınız için teşekkür ederim benimde favorim 6.logoydu ama sizi size bırakmıyorlar illa biyerleri ile oynamak istiyor müşteri anlasada anlamasa da

mehmet92

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Üzgünüm ki çalışmalar basit ve 3. sınıf olmuş. Yeni nesil ve madem ünvan giriliyor çok amaçlı kullanılabilecek bir logo olmamış. Üzerinde çalışmaya devam etmeli ve alternatifler çıkartmalısınız. İyi çalışmalar dilerim.

3.sınıf derken neyi kast ettiniz komple çalışma mı ?

ewray

🏅Acemi Tasarımcı🏅
1. renkler vede uygulama sade basit güzelmiş olmuş kesinlikle bir derim oldukçada kurumsal.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
1. sınıf: Firmaya hitap eden, profesyonelce yapılmış ve kurumsallığı ön plana çıkaran çalışma;
2. sınıf: Firmaya çok fazla hitap etmesede yarı amatörce yapılan çeşitli çalışma..
3. sınıf: Firmaya kurumsal bir kimlik kazandıramayacak, piyasada araştırıldığında benzeri formatları sıklıkla görülebilecek tarzda klişe çalışmalar.

Elbette müşteri yönlendirmesi mutlaka vardır. Ama üzerinde daha çok kurgu yapmalı, müşterinin sizi yönlendirdiği çalışmayı siz şekillendirip müşteriyi siz yönlendirmelisiniz. Ben çalışan ve stajerlerime kesinlile bunu vurgularım. Platformda yeni bir üye ve yeni bir arkadaşımız olduğundan bu mesajı iyi niyetten yazdığımı bilmeni isterim.
Çalışmaya devam, kolay gelsin.

mehmet92

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Saolun yorumlarınız için Teşşekkür ederim.

brkylmz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.burakyilmaz.com.tr
logolara bakıldığında en satılabilir olanı kullanışlılık açısından 3 numara olacaktır fakat genel değerlendirmede "genius" bi logo görünmüyor ortada ve Jr. düzeyinde ki operatörlerin söylemi olan "müşteri bik bik" denmesi hoş değil. sebebi ise "tasarımcı grafiker" vasıflı kişillerden "müşterilerin takıntılırını, komplexlerini unutturacak işler çıkartmaları beklenir. toparlayacak olursak evet satılır bu logoların bi kısmı ama asla para kazandırmaz.

ynserg

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
2 . güzel elerine sağlık

mehmet92

🏅Acemi Tasarımcı🏅
aslında bu kadar çeşit yapacağıma 3 tane yapsaydım sağlam yapsaydım daha iyi olurdu hem de müşterinin kafasıda karışmazdı çok çeşit olunca kafaları karışıyor müşterilerin

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
aslında bu kadar çeşit yapacağıma 3 tane yapsaydım sağlam yapsaydım daha iyi olurdu hem de müşterinin kafasıda karışmazdı çok çeşit olunca kafaları karışıyor müşterilerin

Sonuç ne oldu merak ettim?

LaYeR

🏆Pro Tasarımcı🏆
6 numaralı çalışmanız fena değil ama logoda asıl istenilen ait olduğu sektöre dair birşeyler çağrıştırmasıdır ben sizin bu çalışmalarınızda bunu göremedim biraz ezbere birşeyler yapılmış gibi bence alternatif çalışmalar yapın ama öncesinde biraz logtype araştırın iyi çalışmalar..

Erkan ERGEN

🏆Pro Tasarımcı🏆
6. çalışmanız güzel ancak logoyu tasarlarken estetik görünümün yanında sektöre yönelik betimlemeyi de unutmamak gerekir. Evet bazı durumlarda logolarda sadelik vardır ancak bu sadelik zamanla oluşturulur.