Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

pano çalışması

pixellart

🌱Yeni Üye🌱
panoalmasfu0.jpg

Benzer konular

alone_in_the_dark

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence çok güzel bir çalşma ellerine sağlık fakat nacizane görüşüm cevahir yazısı çok zorlama gibi geldi bana....

pixellart

🌱Yeni Üye🌱
cevahir yazı öyle. logo çalışması bana ait değil. bundan dolayı pek te müdahele edemdik. selamlar

alone_in_the_dark

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bende öyle olduğunu tahmin etmiştim :p keşke onada el atma fırsatın olsaymış :) emeğine sağlık :)

belqin

🌟Usta Tasarımcı🌟
Emeğinize sağlık tasarım çok hoş görünüyor cevahir logoları da güzelmiş bence yalnız konuğumuzsunuz yazısı ve diğer fontları da logolarındaki fonta uygun olarak yazabilirdiniz. Tasarım genel olarak logoya uymuş osmanlı motiflerini andırıyor fakat dediğim gibi sizin yazmış olduğunuz yazıların da fontunu cevahir yazısı gibi kullansaydınız daha da güzel olacaktı.

Teşekkürler bizimle paylaştığınız için güzel bir çalışma.

DeFacto

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bendece belğin hakli o nostaljiye o tarz font pek olmamiş ...

İki kez kullanılmış konuğumuzsunuz.. O kelimeyi okuyunca benim aklıma metro turizm in otubüs firması geldi... Konuğumuzsunuz zaten konukevi nin altında var...

belqin

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bendece belğin hakli o nostaljiye o tarz font bek olmamiş ...

İki kez kullanılmış konuğumuzsunuz.. O kelimeyi okuyunca benim aklıma metro turizm in otubüs firması geldi... Konuğumuzsunuz zaten konukevi nin altında var...

Evet ek olarak sarı renkteki konuğumuzsunuz yazısı hiç olmayabilir tasarımda. Çünkü logonun altında zaten yer alıyor. Ama genel olarak az önce de dedğim gibi fontların değişmesi gerek.

Cahit GÜLDEN

Eğitimci Grafiker
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.cahitgulden.com
Genel olarak bakıldığında koyu renk içinde açık renkle düşüncen iyi, ama renk kullanımında biraz dengesizlik var çalışmada baskın olarak sıcak renklerin hakimiyeti dengeyi sıcak renkler lehine bozmuş. Birkaç soğuk renkle çalışmanın dengesini daha sağlam hale getirebilirdin.
Tüm çalışmalarda genelde rastladığım şey sendede var, bir türlü sıradanlıktan kurtulamıyoruz. Daha özgün işlere imza atmanız dileğiyle...

Kolay gelsin.

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ayrıntılara dikkat edilmesse güsel bir çalışma:) emeğine sağlık.

Sahadagiy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
sahadagiy.net
çalışma hoş göründü renk kavramı hariç he bu arada o kahve fincanı felan bana yabancı gelmedi kardeşim