Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hoş Olmuş Ama Tasarımı Yapacağınız Kişi Logoları Çözümleyemez Yazni Photoshopu Falan Bilmez Çalışma Hoş Ama Müşteriye Biraz Daha Hitap Etse Güzel Olacak...
Hoş Olmuş Ama Tasarımı Yapacağınız Kişi Logoları Çözümleyemez Yazni Photoshopu Falan Bilmez Çalışma Hoş Ama Müşteriye Biraz Daha Hitap Etse Güzel Olacak...
telefon numaranı kaldırsaydın keşkeee birde adının patentini aldınmı. yaw son zamanlarda bi çok çalışmada var bu patentini almadysan hiç koyma bence komik oluyor. ama çalışma genel açıdan güzel başarılar dilerim.
ellerinize sağlık, mail adresiniz sadece biraz gayriciddi olmuş; bir de ikonlar çok fazla ön planda yazılım satıyorsunuz mu? yansımaları ben de seviyorum ama nette daha güzel, keşke baskıda da aynen çıksaydı...
tasarım gayet güzel ve çok hoş duruyo ama kullandıgın programların bilgisini girmiş olman tartışılır.. Gereksiz bir bilgi bence eline sağlık... ama bu sporu yapıyosun bence
bencede bende ilk yaptıgım kartvizitimde kullanmıştım bilip bilmediğim tüm programları koydum ama baskı gelince elime tırt suan en iyisi sadece isim soyad tlf mail bide logon varsa logo tamam yeter