Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ParsGrafik Benim Kartvizitim

RD3S1GN

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.rdwn.deviantart.com
birgün sende benden bişey istersin:)

Sol Alt Köşeye Bak :wink:

cardsm.jpg

karadumanyeliz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kart dizaynı gerçekten çok başarılı eline sağlık ..
Ama program bilgilerini yazmak bence de gereksiz...

dogusatli

🌱Yeni Üye🌱
Üzgünüm. Psd'sini isteyen çok arkadaşım oldu. onlara bile vermedim. Şimdi Sizinle Paylaşırsam Onlara Haksızlık etmiş olurum.

İsterseniz Aynısını Yapabilirsiniz Bence Basit Bir Şey. :smile:

ne psd imiş adamlara bak sanki ridw0n adobe'de çalışıyor o resimler sadece onda var bide adobede herkez çok rahat bir şekilde ulasabilir bu kadar direnme ne diye ki

Son düzenleme:

dogusatli

🌱Yeni Üye🌱
RıdvanPars isminin patenti sendemi değilse çok gereksiz ve sol alt köseye bak diye birine yazmışsın bende baktım orda RdwN@parsgrafik.com yazıyor sanırım internet değişmiş biz geride kaldık büyükharfler artık geçiyormu ???

RD3S1GN

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.rdwn.deviantart.com
ne psd imiş adamlara bak sanki ridw0n adobe'de çalışıyor o resimler sadece onda var bide adobede herkez çok rahat bir şekilde ulasabilir bu kadar direnme ne diye ki

Bende Adobede Çalışıyorum Demedim ki ? :tongueout:

Psdsini paylaşıcaksın diye bir kanun mu var ?

Rdvan Pars Patentini Almadım Şimdilik Gereksiz :kiss1: gerektiğinde alırık.:sleepy:

RdwN ismine gelince Fazla ciddiyet iyi değildir. :kiss1:

Daha iyisini biliyorsan yap. saygı duyarım. :sleepy:

dogusatli

🌱Yeni Üye🌱
Bende Adobede Çalışıyorum Demedim ki ? :tongueout:

Psdsini paylaşıcaksın diye bir kanun mu var ?

Rdvan Pars Patentini Almadım Şimdilik Gereksiz :kiss1: gerektiğinde alırık.:sleepy:

RdwN ismine gelince Fazla ciddiyet iyi değildir. :kiss1:

Daha iyisini biliyorsan yap. saygı duyarım. :sleepy:

Bende bi tek sende yok psd ler bazı yeni arkadaşlar bilmiyor merak ediyor öyle ben yapmışım psdleri bende yok paylaşmam diye hava atma adobede çalışmak mevzusuna gelince
herkezin rahatbir şekilde arşivine ekleye bilecegini arkadaşların rahatça bulacaklarını yazdım
zaten senin amacın belli bu forumda sadece paylaşım yapmak için varsın yeni arkadaşlara yardımcı olman gibi bir durum yok karttında çok yanlış bilgiler var bana göre amatörce isminin üzerindeki patenti sana ait gibi gözüküyor RdwN@parsgrafik.com bence internette böyle bir adres alamazsın

Sonkez RdwN ismine gelince Fazla ciddiyet iyi değildir demişsin bunu ne mantıkla söyledigini anlayamadım ben seni tanımam etmem sende beni tanımazsın üyelik adın o sana ne diye hitap edelim söylede hata yapmıyalım

RD3S1GN

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.rdwn.deviantart.com
Bende bi tek sende yok psd ler bazı yeni arkadaşlar bilmiyor merak ediyor öyle ben yapmışım psdleri bende yok paylaşmam diye hava atma adobede çalışmak mevzusuna gelince
herkezin rahatbir şekilde arşivine ekleye bilecegini arkadaşların rahatça bulacaklarını yazdım
zaten senin amacın belli bu forumda sadece paylaşım yapmak için varsın yeni arkadaşlara yardımcı olman gibi bir durum yok karttında çok yanlış bilgiler var bana göre amatörce isminin üzerindeki patenti sana ait gibi gözüküyor RdwN@parsgrafik.com bence internette böyle bir adres alamazsın

Sonkez RdwN ismine gelince Fazla ciddiyet iyi değildir demişsin bunu ne mantıkla söyledigini anlayamadım ben seni tanımam etmem sende beni tanımazsın üyelik adın o sana ne diye hitap edelim söylede hata yapmıyalım

#zahmet edip yazmışsın okumadım bile.:sleepy: Özet Geç :kiss1:

#Anı yaşa :tongueout:

dogusatli

🌱Yeni Üye🌱
#zahmet edip yazmışsın okumadım bile.:sleepy: Özet Geç :kiss1:

#Anı yaşa :tongueout:

zahmet nedemek sizin gibi sözde grafikerlere yapılan eleştiri cvp veremiyeceksen yaz konu kapansım öyle kaçamak laflar yazma (ne amatörlerle ugraşıyoruz)

alielmas

🌱Yeni Üye🌱
bence 10 üzerinden 10 tebrik ederim arkadaşım fazla söze gerek yok.

tanerap

🌱Yeni Üye🌱
Tabi Kesin Gönderirim :tongueout: hatta 2 tane göndercem.

evde öğrenilen grafikerlik daha başlangıç yani g harfi bunun daha devamı var.

iş olarak bakıyorsanız tavsiyem kurs görmek.

Mac'de Şart Tabiki :tongueout:

haddim olmayarak tasarımınızı beğeniyorum ve hemen bişe sormak istiyorum kurs görmeyi öneriyorsunuz bu konuda konuşabilirmiyiz ne tarz kurslar bilgi verebilirmisiniz?
bakınız.
https://www.grafikerler.net/bilisim-egitim-merkezi-t120566.html

RD3S1GN

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.rdwn.deviantart.com

tanerap

🌱Yeni Üye🌱
teşekkürler ama o egıtımı alabılcegm yer konusunda bilgi verebilirmisiniz önerebilceğiniz bi kurum varmı ? veyahut adı geçen kurumu önerirmisiniz

nestle

🌱Yeni Üye🌱
kartvizitinizi çok beğendim. tam grafiker işi :)
insan cross atmaya kıyamaz :D