Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

party afişi yeni

byufuk

🌱Yeni Üye🌱
fsdfsdc.jpg

Biraz Amatörce Ama Yorumlara Açıktır...​

Benzer konular

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Göze hiç hoş durmuyor.Ayrıca bu tür çalışmalarınızı Ödevler ve Deneme Çalışmalar topigine açmazsanız ağır eleştiriler alabilirsiniz.

Arka plan çok kötü gözüküyor, renk uyumu olmamış ve vektör kullanmışsınız.O yüzden ortada verilmiş büyük bir emek göremiyorum.Tabi ki vektör kullanacaksınız ama çalışma biraz da özgün olmalı.Ayrıca kullandıgınız font göze hiç hoş görünmüyor.Stil vermek; heleki alakasız renklerle, çalışmayı boğmuş.

Kesinlikle yeniden çalışmalısınız.
Kısacası Afiş hakkında geniş bir araştırma yapmanızı öneririm.
+daha özgün çalışmalar çıkartmanızı...İyi çalışmalar.

Kolay gelsin.

byufuk

🌱Yeni Üye🌱
zaten ben de yeni çalışmaya başladım bu ilk çalışmamdı yorumlara açık bıraktım ki nerelerde hatalarım olduqunu oqrenmöek ıcındı yorumlar ıcın herkese tskler daha ıı calısmalar ıcın arastırma yapıorum

poseidon

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
positivedesign.webs.com
Valla ben ne yazdigini okuyamadim.. Bu tip calismalar da okunurluk onemli olmali, ayrica renk secimi de onemli.. Bence biraz daha afis, illan vs. inceleyin derim.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
zaten ben de yeni çalışmaya başladım bu ilk çalışmamdı yorumlara açık bıraktım ki nerelerde hatalarım olduqunu oqrenmöek ıcındı yorumlar ıcın herkese tskler daha ıı calısmalar ıcın arastırma yapıorum

fişte uyguladığınız hata okunaklı çalışmamanızdan kaynaklanıyor. Ama cevap yazınızda da aynı üslubunuz olduğuna göre tek yapmanı gereken basılı yayınları ve uygulanmış afişleri incelemek. Ps (Photoshop) ta illaki efekt kullanacaksınıız ama bu demek olmuyorki bevel embosa çoşacağız:p
Sadece çalışmaları takip edin yeter..

merşed muğlak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşların dediklerine ilaveten;
tamam anladık ki universite partisi ama patide kim var kim geliyor
biletler nerden temin ediliyor , kime ulaşacağız organizasyon için,
etkinlikte neler var nerede hiçbirşey belli değil...
bence bunlar fiyattan daha mühim bilgiler...