Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Party Afişi

gani_gani

🏅Acemi Tasarımcı🏅
fahrir.jpg

Müşterilerimin dijitallerini ortalığa dağıtmamak ve yetkisiz kullanımı engellemek için örnektir yazısı var. Yanlış anlaşılmasın.
Adres bilgisinde şehir yok. Geri kalanlarda problem çıkarmaz heralde...

Benzer konular

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
party time ya da PARTY TIME diye yazılır. O fontun küçük karakter desteklemediğini sanıyorum. El ile çizim göremedim genel itibari ile hazır vektörel kullanılmış. Dj TWISTER ya da Dj Twister yaz. Üniversite öğrencilerine hitap eden çalışmanda böyle bir hatayı gören çok eleman olur. Tüm afişte bordo pembe ağırlığı var . Parti afişleri daha renkli olur. Ziraat bankasında İ harfi yok. Yine TİME yazmışsın. Öğrenci kimliğinizi yanınızda BULUNDURUNUZ olmalı. 5TL etkili görünüyor sorunsuz olan tek şey o gibi :) Standart ortalama bir afiş çalışması gözü yormuyor dikkat ve daha fazla emek ile ilerleyebilirsin. Hazır vektörler genelde köreltir adamı.

ikerson

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arixira' nın dediklerine katılıyorum noktalama işaretleri ve hazır vektörlere dikkat edilmeli.

Erkan ERGEN

🏆Pro Tasarımcı🏆
gani_gani;847874 Müşterilerimin dijitallerini ortalığa dağıtmamak ve yetkisiz kullanımı engellemek için örnektir yazısı var. Yanlış anlaşılmasın. Adres bilgisinde şehir yok. Geri kalanlarda problem çıkarmaz heralde...[/QUOTE' Alıntı:
şimdi çalışmanız önümde duruyor ama yanlış anlaşılmasın da sxc'den alınma hazır vektörlerle ve yanlış kullanılan bir ingilizce ile çalışma yapmışsınız. örnektir yazısı koymanız işi koruma adına güzel de işte kullandığınız vektörleri koruyanları düşünsek biede! afişi yorumlamıyorum çok basit ve karmaşık bişey olmuş. iyi günler iyi çalışmalar.

gani_gani

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hataların tümünü biliyorum. yüklerken de farkındaydım. ön çalışmadan sonra hemen siteye yükledim. hiç bir grafiker ön çalışmasında düzeltme yapmadan baskıya yollamaz zaten bunu herkes biliyor.

Vektör kullanımına gelince herkesin bi tarzı vardır. yeri gelir vektör kullanırım, yeri gelir saatlerce elle çizerim, yeri gelir sadece fotograf koyar geçerim. Bu benim tarzım. Müşteri beğensin yeterli. Bana bunları söyleyen arkadaşım acaba hiç vektör kullanmıyor mu cidden çok merak ettim??? Afişi yorumlamıyormuş :D

Son düzenleme:

Erkan ERGEN

🏆Pro Tasarımcı🏆
ya polemige girmeyeyim diorum uzatmamak için... iyi günler...

arda.kocamn

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Emeğine sağlık, güzel olmuş...

emar11

🌱Yeni Üye🌱
grup tim-a ile dj twister yazısı orantısız olmuş kaymış gibi yukarı doğru sağdaki yazı. ve sanki biraz daha büyük. bana göre aynı ölçülerde olmalılar. enazından font boyutu olarak.