Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gözlerinizi yorma zahmetine girdiğiniz simdiden tesekkürmer... kulaklar ve arka kapaktaki logolar gümüs yaldız ofset baskı olarak ön kapaksa gümüs varak olarak tasarlandı
sizin yapmış olduğun çalışmada paşa baklavaları gümüş varak olarak yazmışsınız lakin zeminde kullandığınız görsel ile paşa baklavaları renk tonajları aynı gibi bu baskı sonrasında logaların görsele gömülmesine sebeb verebilir bunu enegellemek için kullandığınız görseli koyu bir kırmızı yada koyu bir yaldız rergine cevirirseniz çalışmanız hem rafta hemde elde çok daha göz alıcı olur kanaatindeyim saygılarımla
mavi hoş çekici ve huzur veriyor mat selefon üzerindeki motiflerede damlalı kısmı lak uygulandığında harika olur ve yaldız konusunda ben gümüş olmasını tercih ederim mavide patlayacaktır
mavi hoş çekici ve huzur veriyor mat selefon üzerindeki motiflerede damlalı kısmı lak uygulandığında harika olur ve yaldız konusunda ben gümüş olmasını tercih ederim mavide patlayacaktır
Ben dedim kırmızı hoş olmuş diye ama dimi kutu yapmında bence mat reklerden ziyade ağır ama koyu tonlar tercih edilmeli biz her ne kadar işin görselliğine baksakta bi o kadarda müşteri kutunun albenisi olmasını dikkat çekmesini ve akılda kalıcı olmasını ister kırmızı çalışma oldukça güzel emeğinize sağlık
Arkadaşım bence de son hali daha hoş olmuş.Selim Bey'in de belirttiği gibi rafta daha dikkat çekeceği kesin.1.çalışmanız bana göre biraz basit kalmış gibiydi.Böyle daha iyi
merhabalar öncelikle benim calışmama okadar cok benzerlik gösteriyorki öndeki baklava özellikle ben bizzat başında durarak fotografcıya çektirdim. Güzel dekobe edip kullanmışsınız. alt fon benzerliği anlatamam. Çalışmam 2008-2009 tarihli arıtat baklavalarına yaptım. Arıtat baklavaları diye aratırsanız nette mutlaka cıkıyor. Ve çalışmalarım dünyanın bir cok ülkesine gönderildi. Bizzat bende yunanistanda görme fırsatı buldum. Yinede emeğine sağlık başarılarının devamını dilerim.
Size tavsiyem daha hoş ve elit görünmesi icin mutlaka paşa baklavaları yazan yeri varak yaldız gold yaptırın birde kabartma yaptırın kaliteyi tam yakalarsınız. iyi çalışmalar.