Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Pasha Tasarım Logo?

pasapasa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Evet Bir Web Tasarım Şirketi İçin Logo Görüşlerinizi Alabilrmiyim?
pashalogosu8.jpg

Benzer konular

aLcaK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Gölge boğmuş biraz yazıyı. Emeğine sağlık.

G-ART

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Beyaz background'a drop shadow bu şekilde olmaz, Açısını 3. bölgeye ve oranınıda %30'lara düşür.

byatalay

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Gölge olmasa da berbat olsa da berbat. Logo da gölge efekti uygulanmaaaaaaaaaazzzz.

onerim

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
logoda kullandığınız beşgen fikir açısından fena sayılmaz.En azından beşgenin herbir köşesini aptığınız işler ile değerlendirebilirsiniz.Bu bi fikir tabi..

Beşgen içerisindeki çalışma fena değil ama yazı karakteriniz hiç olmamış.Ayrıca efekt kullanmamanızı öneririm.Yok ben efektleri çok seviyorum illede kullanıcam derseniz size Logo Design - Business & Company Logos, Corporate Logos, Custom Logo Design & Logo Templates, 3D Logos ? Pixellogo sitesine bir bakmanızı tavsiye ederim.Fikir açısındanda faydalı olur.

Emeğinize sağlık

pasapasa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
logoda kullandığınız beşgen fikir açısından fena sayılmaz.En azından beşgenin herbir köşesini aptığınız işler ile değerlendirebilirsiniz.Bu bi fikir tabi..

Beşgen içerisindeki çalışma fena değil ama yazı karakteriniz hiç olmamış.Ayrıca efekt kullanmamanızı öneririm.Yok ben efektleri çok seviyorum illede kullanıcam derseniz size Logo Design - Business & Company Logos, Corporate Logos, Custom Logo Design & Logo Templates, 3D Logos ? Pixellogo sitesine bir bakmanızı tavsiye ederim.Fikir açısındanda faydalı olur.

Emeğinize sağlık

saol bakıyorum hemen

gommes45

🏆Pro Tasarımcı🏆
logo güzel olmuş fakat yazı fontunu rengini değiştir vede gölgelendirmeyi tabi

el_chancho

♾️Grafik Gurusu♾️
Teknik bilgim yok ama madem görüş istemissin...sanırm photoshopta yapmıssın logo yu...5 gendeki gölgeyi kaldır bence...font güzel ama blending options un nimetlerinden o kadar cok yararlanmayı düşünmüssün ki yazılar okunmuyor bile...iyi calışmalar

yasemin özbek

🏆Pro Tasarımcı🏆
sanırım logadaki yalnışı anlamışsın dır herkes solemiş
bence de gölge efektini yok etmelisin.bide sanki font uymamış yaaaaaaaaaaa
yada fontun rengi bence fontlada biraz oynamalısın