Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aslında zaten öyle bişey yapmiyorum zaten küçücük ama iş yeri bizden olduğu için yazma cesaretini buldum zaten normal şartlarda kulandığımız yazı puntosu 7 ile 10 arası iken orada 4-5 punto ile reklamını atsan neolur. hayırlı akşamlar
Biraz daha sade yapsanız. Bir de kartvizitler basıldığında nedense tam renkleri alamıyoruz ya. Bilmiyorum sizlere de oluyor mu. Kartvizit diye önemsenmiyor mu matbaada nedir bilmiyorum. Onun için flu objeler sıkıntı oluşturabilirler.Bir de arkadaşların dediği gibi fontta biraz oynama yapsanız. İyi çalışmalar dilerim.
renk konusunda aslında matbaaya göre değişiyor ben kartlarımda çok iyi bir sonuç alıyorum ama arada sıkıntıda olmuyor değil, matbaa vardır çok yoğun çalışır ve 2 senede bir makina değişir ama bazılarıda vardır bunu 5 senede bir yaparlar
Çok karışık her şey birbirinin içine girmiş daha yalın ve iştah çekici olması gerekiyor. Aslında kartvizitte fotoğraf kullanılmasını sevmiyorum ama müşteri isteyince yapmak zorunda kalınabiliyor. Emeğinize sağlık.
daha çok çalışıp daha çok tecrübe kazandığınızda çalışmanıza yeniden bakmanızı isterim. O zaman şu an yapmak isteyip de yapmadıgım eleştrileri siz kendiniz yapacaksınızdır.
ben çalışmalarımı ve fikirlerimi şöyle yaparım ...önce hazırlarım biter ..sonra zamanıma göre 1 gün boyunca 25 dakıkada bır bakarım ..bu sayede yaptıgım her yanlışı ve çirkinliği yenıden görürüm ben beğenmedende asla kimseye göstermem . ... sızede tavsiye ederım
ben çalışmalarımı ve fikirlerimi şöyle yaparım ...önce hazırlarım biter ..sonra zamanıma göre 1 gün boyunca 25 dakıkada bır bakarım ..bu sayede yaptıgım her yanlışı ve çirkinliği yenıden görürüm ben beğenmedende asla kimseye göstermem . ... sızede tavsiye ederım
maalesef olmamış çok araştırma yapmalısın. ve sadeliğe önem ver bence karmakarışık bir çalışma diyemicem ama öle bişe olmuş işte bu arada ağır eleştiriler senin gelişimini hızlanıdırır bizden sölemesi iyi çalışmalar