Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Paylaşımlarım ve karşılaştığınız sorunlar...

neo32

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikturko.net
Dostlarım bu zamana kadar 1000e yakın vektör ve imaj paylaştım. Sahip olduğum hotfile hesabı maalesef hotfile tarafından silindi. Tanıdığım birçok arkadaşımın da hesabı silinerej bu şekilde yapmış olduğu paylaşımlar boşa gitti.

Açtığım konularda silinen linkleri mümkün olduğunca kısa zamanda yenilemeye çalışıyorum.Grafik tasarım yapan arkadaşlarıma bu paylaşımların faydası olduğuna inanıyorum. Hotfile hesabı silindikten sonra turbobit linkleri kullanmaya başladım fakat arkadaşlarım dosyalara ulaşamadıklarını belirtiyorlar.

Bu aşamadan sonra turbobit linkleri kullanmayacağım. Artık hotfile olmayacak ama turbobitde olmayacak.

Linkleri silinen konuları en kısa zamanda yenilemeye çalışacağımdan emin olabilirsiniz.
Anlayışınız için teşekkür ederim.
Neo32

Benzer konular

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Dostlarım bu zamana kadar 1000e yakın vektör ve imaj paylaştım. Sahip olduğum hotfile hesabı maalesef hotfile tarafından silindi. Tanıdığım birçok arkadaşımın da hesabı silinerej bu şekilde yapmış olduğu paylaşımlar boşa gitti.

Açtığım konularda silinen linkleri mümkün olduğunca kısa zamanda yenilemeye çalışıyorum.Grafik tasarım yapan arkadaşlarıma bu paylaşımların faydası olduğuna inanıyorum. Hotfile hesabı silindikten sonra turbobit linkleri kullanmaya başladım fakat arkadaşlarım dosyalara ulaşamadıklarını belirtiyorlar.

Bu aşamadan sonra turbobit linkleri kullanmayacağım. Artık hotfile olmayacak ama turbobitde olmayacak.

Linkleri silinen konuları en kısa zamanda yenilemeye çalışacağımdan emin olabilirsiniz.
Anlayışınız için teşekkür ederim.
Neo32

Çok ince bir düşünce teşekkür ederim.

Turbobit'te ben de bi paylaşımızın indirmeye çalıştım fakat dosyaya ulaşılmıyor gerçekten bir de yerli yersiz mesajlar çıkıyor karşınıza ben mesela indirmeye çalıştığım dosyaya tıkladım karşıma amerika vizesi çıktı :D.

Rapid derim başka da birşey demem.

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
Çok üzücü bir durum gerçekten. Rapid konusunda martin arkadaşıma katılıyorum, en sağlamı bence de.

Geçmiş olsun diyorum, üzülmeyin. Gerekirse biz de indirdiklerimizi yükleriz. Burası bir aile artık benim için. Elimden geleni yaparım.

neo32

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikturko.net
Çok üzücü bir durum gerçekten. Rapid konusunda martin arkadaşıma katılıyorum, en sağlamı bence de.

Geçmiş olsun diyorum, üzülmeyin. Gerekirse biz de indirdiklerimizi yükleriz. Burası bir aile artık benim için. Elimden geleni yaparım.

arşiv yerinde duruyor özgüll.. yeniden yükleyeceğim hepsini..

aile kelimesi gerçekten doğru bir tespit olmuş.

tüm dostlarıma bu konudaki hassasiyetleri için teşekkür ederim.

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
bu zarif vede yapıcı tutumundan dolayı seni bir kez daha tebrik etmek istedim,
sonuçta; karşılık beklemeksizin giriştiğin bu örnek davranış vede takdire şahan bir dostluğun hiç kaybolmaması dileğiyle...

teşekkür ederim ....

Son düzenleme:

neo32

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikturko.net
bu zarif vede yapıcı tutumundan dolayı seni bir kez daha tebrik etmek istedim,
sonuçta; karşılık beklemeksizin giriştiğin bu örnek davranış vede takdire şahan bir dostluğun hiç kaybolmaması dileğiyle...

teşekkür ederim ....

ince düşüncen için bende sana teşekkür ederim Murat abi. Değerli insanların arasında olmak güzel bir duygu..

neo32

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikturko.net

Özgül paylaşılan konularla ilgili birkaç sorum olacak. benimle irtibata geçersen sevinirim..

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
Özel mesaj kutunuzu kontrol ediniz neo bey.:)

neo32

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikturko.net
Sorun nedir? Buradan da yazabilirsin???? Yapabileceğim bir şey var mı?

peki o zaman buradan meramımı anlatayım.. açtığım konuların sayısı gerçekten çok fazla.. link yenileme istekleri ve hazır yeni paylaşacağım konular arasında kaldım.senin söylediğin gibi konulardaki link yenilendiğinde linkin değiştirilmesi konusunu söylediğin gibi halletmeye çalışıyorum fakat. bildirmeme rağmen linklerin yenilenmesi zaman alacak gibi. link yenileme isteklerine yetişemiyorum. kısacası linklerini yenilemeyeceğim birçok konu var. bu konuların forumda kirlilik yaratmasıda cabası.. ne yapmalıyız ? ne yapmalıyım ?

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
peki o zaman buradan meramımı anlatayım.. açtığım konuların sayısı gerçekten çok fazla.. link yenileme istekleri ve hazır yeni paylaşacağım konular arasında kaldım.senin söylediğin gibi konulardaki link yenilendiğinde linkin değiştirilmesi konusunu söylediğin gibi halletmeye çalışıyorum fakat. bildirmeme rağmen linklerin yenilenmesi zaman alacak gibi. link yenileme isteklerine yetişemiyorum. kısacası linklerini yenilemeyeceğim birçok konu var. bu konuların forumda kirlilik yaratmasıda cabası.. ne yapmalıyız ? ne yapmalıyım ?
1- Dediğim şekildeki link yenileme işlemlerinde ilgili konuların linkini buradan bana da at. Onlar bazen şikayet edilen konuları göremeyebiliyorlar, sonuçta bizim bilmediğimiz bir çok şeyle daha ilgileniyorlar. Yönetim zannediyorum bu konu içinde böyle bir şey olduğu için hoşgörecektir. Ben elimden geldiğince onlara bu konuları mesajla ya da başka bir şekilde mutlaka haberdar ederim ve böylece daha kısa sürede link yenileme işlemi tamamlanmış olur.

2- Link yenileme işlemi bitmeden yani eskileri temizlemeden yeni konu açma derim ben. Kafan rahat olsun, site kaçmıyor ya. Bir dosyaya açacağın konuları listelemende fayda var.

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
kesinlikle doğru özgül 'ün söylediği...

önce linkleri bir sağlama çıkarmak gerek sonrasında da yeni paylaşımlar,
her ne kadar konuya taraf olmam gerekmi, değilmi bilmiyorum ama nacizane benim ki bir fikir,
sakın yanlış anlamaya sebep olmam bu yazdıklarımdan dolayı...

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
kesinlikle doğru özgül 'ün söylediği...

önce linkleri bir sağlama çıkarmak gerek sonrasında da yeni paylaşımlar,
her ne kadar konuya taraf olmam gerekmi, değilmi bilmiyorum ama nacizane benim ki bir fikir,
sakın yanlış anlamaya sebep olmam bu yazdıklarımdan dolayı...

Taraflık bir durum yok ki Murat Abi. Ortada üzücü bir durum var ve hep birlikte yardım etmeye çalışıyoruz. neo her ne kadar şahsıma yazdıysa da tüm fikirlere açıktır diye düşünüyorum.:)

neo32

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikturko.net
Taraflık bir durum yok ki Murat Abi. Ortada üzücü bir durum var ve hep birlikte yardım etmeye çalışıyoruz. neo her ne kadar şahsıma yazdıysa da tüm fikirlere açıktır diye düşünüyorum.:)

öyle öylee.. neo her türlü fikire açıktır..Murat abicim lütfen esirgeme fikirlerini gerçekten memnun olurum. link yenileme çok zahmetli bir iş. çünkü bazı dosyalar mesela benim arşivimde de yok.10 MBlık dosyayı atmak sorun değil ama bazı paylaşımlarım var ki 150 MB gibi. bu dosyanın uploadı 40 dk-1 saat sürüyor.
ben diyorum ki çok ihtiyaç duyulan konular hariç (bunları tarafımdan belirlenerek) benim sayfa linklerini göndermemle siinmesini talep etsem.
1000 konu-- günde 5-10 link yenileme--100 gün-- o da eşittir 3 ay 10 gün..
anlık ihtiyacı olacak arkadaşlarımız olacak. konuları sırayla yenilemek yerine en çok indirilen konuları yenilemek ve geri kalanları silmeyi öneriyorum.

ayrıca link yenilediğimde sana gönderebilmem mümkün değil çünkü cevap yazamıyorum.. Bana bir günlük yetki verseniz tertemiz bitiririm bu işi:)

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
öyle öylee.. neo her türlü fikire açıktır..Murat abicim lütfen esirgeme fikirlerini gerçekten memnun olurum. link yenileme çok zahmetli bir iş. çünkü bazı dosyalar mesela benim arşivimde de yok.10 MBlık dosyayı atmak sorun değil ama bazı paylaşımlarım var ki 150 MB gibi. bu dosyanın uploadı 40 dk-1 saat sürüyor.
ben diyorum ki çok ihtiyaç duyulan konular hariç (bunları tarafımdan belirlenerek) benim sayfa linklerini göndermemle siinmesini talep etsem.
1000 konu-- günde 5-10 link yenileme--100 gün-- o da eşittir 3 ay 10 gün..
anlık ihtiyacı olacak arkadaşlarımız olacak. konuları sırayla yenilemek yerine en çok indirilen konuları yenilemek ve geri kalanları silmeyi öneriyorum.

ayrıca link yenilediğimde sana gönderebilmem mümkün değil çünkü cevap yazamıyorum.. Bana bir günlük yetki verseniz tertemiz bitiririm bu işi:)

Mesaj kutuna bir mesaj attım, aldıysan buradan yazarsın. Halledeceğiz, rahat ol.:)