Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

PDF dosyası alırken font değişmesi

qT_terry

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkdaşlar pdf çıktısı alırken font değişmekte yardımlarınızı bekliorum

Benzer konular

Yeliz GÖKÇEN

♾️Grafik Gurusu♾️
bir de convert ledikten sonra çıktı almayı dene derim...

ua_serseri_ua

🌱Yeni Üye🌱
QuarkXPress convert nasıl yapılıyo acaba yardımcı olurmusunuz

Freelens

🌟Usta Tasarımcı🌟
Fontunuz elektronik bold veya italiktir. ekran fontunuz var ama print fontunuz yok demektir.

Ornegin Arial reguluar font kullanmissin. Ama sen onun quark font paletinde bold secmissin, bu senin bilgisyarinda bold font var anlamina gelmiyor. Sadee ekranda yapmisin. Dolayisiyla kirik veya yerine baska font atar(muhtelen corier fontu)

Bir baska ifadeyle, arial kullanmissan onun bold fontu, italik, eztra bold gibi fontuda sende yuklumu bir bak.
Yok sende sadece arial varsa, ve sende kalkip Quarkta bold diye bir secenek secmissen sadece ekranda gorursun bunu PDF(Sanal yazici) veya baskida o font kirik gelir.
Fontunu degismelisin, yada o fontun bold ve diger ozellikleri olani bulmalisin
Kolay gelsin

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
PDF kaydederken: File - Collect for Output... çıkan pencerede Layout; Linked Pictures; Embedded Pictures; Fonts eşaretlemiş olması gerek

Collect For Output yapmadan çalışmanızı en son haliyle kayıt ettikten sonra bu bölüme girin.Yeni bir klasör açarak simini verin. Kendi dosyanızın ismini girin. Font, Linked Picture, Embedded Pisture aktif ediniz. İşte bu kısmımlar bize resimler ve fontları bulup birer kopyalarını bu klasörün altında toplayacaktır. Çıkan pencereye OK tıklayınız. Bir bağalantı kurulacak ve resimlerin ve fontların geçişleri göreceksinizdır.

ua_serseri_ua

🌱Yeni Üye🌱
PDF kaydederken: File - Collect for Output... çıkan pencerede Layout; Linked Pictures; Embedded Pictures; Fonts eşaretlemiş olması gerek

Collect For Output yapmadan çalışmanızı en son haliyle kayıt ettikten sonra bu bölüme girin.Yeni bir klasör açarak simini verin. Kendi dosyanızın ismini girin. Font, Linked Picture, Embedded Pisture aktif ediniz. İşte bu kısmımlar bize resimler ve fontları bulup birer kopyalarını bu klasörün altında toplayacaktır. Çıkan pencereye OK tıklayınız. Bir bağalantı kurulacak ve resimlerin ve fontların geçişleri göreceksinizdır.
----------------------------------------------------
soylediğini yaptım ama bn arialtur kullandım
burda fontlar
ARIALBD.TTF
ARIALI.TTF
georgiab.TTF
georgiaz.TTF
ARIAL.TTF
ARIALBI.TTF
ARIALBI.TTF
georgiai.TTF bu fontlar yazıyo normalde ben arialtur kullandım neden bunlar çıktı

----------------------------------------------------
soylediğini yaptım ama bn arialtur kullandım
burda fontlar
ARIALBD.TTF
ARIALI.TTF
georgiab.TTF
georgiaz.TTF
ARIAL.TTF
ARIALBI.TTF
ARIALBI.TTF
georgiai.TTF bu fontlar yazıyo normalde ben arialtur kullandım neden bunlar çıktı