Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

pdf yerleştirme

hmalkan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
..

place komutu ile pdf yerleştirirken 250 sayfalık bir pdf'in tüm sayfalarını tek tek akıtmak zorunda mıyım? 250 sayfalık bir indesign dökümanı açıp tüm sayfalrı ilk sayfayı yerleştirdiğim gibi yerleştirsin istiyorum, nasıl yapabilirim?

Benzer konular

vejdi

♾️Grafik Gurusu♾️
CTRL+ALT+F11 açılan pencerede Scripts> Application > Samples >JavaScript içerisinden bulunan Place MultipagePDF ile

hmalkan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok teşekkür ederim. çok işe yaradı. ama sayfalar otomatik olarak hizalandı. ben kendim bir konum belirlemek ve hepsinin bulunduğu sayfada o konuma yerleşmesini istiyorum. bunu sonradan yapmanın da bir yolu vardır belki. yardımcı olabilir misiniz?

ThreeBuddha

🏆Pro Tasarımcı🏆
çok teşekkür ederim. çok işe yaradı. ama sayfalar otomatik olarak hizalandı. ben kendim bir konum belirlemek ve hepsinin bulunduğu sayfada o konuma yerleşmesini istiyorum. bunu sonradan yapmanın da bir yolu vardır belki. yardımcı olabilir misiniz?

Bu durumda kullanmanız gereken script "Multipage Importer". Sizde olmama ihtimaline karşı verdiğim linkten indirebilirsiniz. Bu script PDF üzerinde size çok fazla hareket alanı sağlar (ebat, konum vs.)

https://dl.dropbox.com/u/86819850/MultiPageImporter2.5-CS5.jsx.zip

hmalkan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
scripti indirdim; fakat nasıl yükleyeceğim?

vejdi

♾️Grafik Gurusu♾️
C:\Program Files\Adobe\Adobe InDesign [CS4/CS5.x/CS6]\Scripts

hmalkan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sağolun. fakat benim indesign portable idi :) sanırım portable versiyona script yükleyemem.