Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

pembe şapkalı kız -illustrasyon-

akrmtch

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
mrb arkadaşlar
yeni çalışmam
yorum ve önerilerinizi bekliyorum.
tüm öğrencilere de iyi tatiller diliyorum.
pembelik305zkopya.jpg

Benzer konular

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bir kaç yerde dışarı taşmalar var ama, onlarda nazar boncugu olsun. :)
Ellerinize ve emeğinize sağlık harika görüyor. Çok hızlı ilerliyorsunuz, tebrik ederim +1.

akrmtch

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
teşekkürler. temiz çalışmayı da öğrenmem lazım.
yorumlar sayesinde çok şey öğrendim öğrenmeye de devam edeceğimi düşünüyorum:)
iyi çalışmalar

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
Diğer çalışmalarınızdan daha başarılı tebrik ederim ufak hatalar var ama her seferinde bir sonraki çalışma daha başarılı olarak önümüze geliyor emeğinize sağlık.

akrmtch

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
teşekkürler filizdmr
iyi çalışmalar

semadedim

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
işte şimdi tam olmaya başlıyor çizim kabiliyetin gayet iyi fakat gölgelendirme sorunun vardı onlarıda aşmaya başlıyorsunuz çok hızlı ilerliyosun

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
Dostum eline sağlık güzel olmuş....

Atlanturk

🌟Usta Tasarımcı🌟
çok müthiş, gerçekten çok beğendim. Ben çizim yapamıyorum, ama eğer bir noktada ayrıntı belirtmem gerekirse; dudağın sol alt kısımlarında sanki bir şeyler var gibi. Yani benim fikrim, henüz yeni uğraşıyorum çizimlerle gerçekten başırılı olmuş. İyi çalışmalar dilerim

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Saçlar haricinde herşey daha iyi olmuş.Ellerinize sağlık.

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆

sanırım sadece saçları arkadaşımız yapmış geri kalan orjinal fotoğraftan ps de oynanmış gibi duruyor yani çalışma sadece saç ve şapka olarak gözüküyor iyi incelerseniz bana göre sol gözünde bulur hatası çok bariz kendini belli ediyor umarım yanılıyorumdur kolay gelsin...

akrmtch

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
işte şimdi tam olmaya başlıyor çizim kabiliyetin gayet iyi fakat gölgelendirme sorunun vardı onlarıda aşmaya başlıyorsunuz çok hızlı ilerliyosun
teşekkürler. aşama aşama geliştirmeye çalışıyorum kendimi.
iyi çalışmlar.

Gayet güzel olmuş, eline sağlık...
teşekkürler iyi çalışmlar.

Dostum eline sağlık güzel olmuş....
teşekkürler iyi çalışmalar.

çok müthiş, gerçekten çok beğendim. Ben çizim yapamıyorum, ama eğer bir noktada ayrıntı belirtmem gerekirse; dudağın sol alt kısımlarında sanki bir şeyler var gibi. Yani benim fikrim, henüz yeni uğraşıyorum çizimlerle gerçekten başırılı olmuş. İyi çalışmalar dilerim
teşekkürler atlanturk. bende yeni başladım. bu benim yedinci çalışmam. forumdaki arkadaşların yorum ve önerileriyle çolk şey öğrendimç beğenmene sevindim. dudakları çalışırken daha dikkatli olmam gerek. iyi çalışmlar.

teşekkürler. saçlarla çok uğraştım. referans aldığım fotoğrafta saçlar sarıydı ama bir türlü o ayarı tutturamadım. farklı saç çizim önerileri varsa yardımınızı bekliyorum. iyi çalışmalar.

sanırım sadece saçları arkadaşımız yapmış geri kalan orjinal fotoğraftan ps de oynanmış gibi duruyor yani çalışma sadece saç ve şapka olarak gözüküyor iyi incelerseniz bana göre sol gözünde bulur hatası çok bariz kendini belli ediyor umarım yanılıyorumdur kolay gelsin...
timsah arkadaşım yorum için teşekkürler. özgürce fikirlerini belirtmişsin ama forumda diğer çalışmalarım da var bu benim yedinci çalışmam nasıl aşamalar geçirdiğimi takip edebilirsin . o zaman daha sağlıklı yorumlar yaparsın. iyi çalışmlar

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Saçlar genel olarak iyi de,daha düz durabilirdi çok fazla tel var saçın her yerinde yani daha doğrusu dışa doğru sanki elektriklenmiş gibi görünüyor.Etraftaki fazla telleri silerseniz büyük oranda düzelmiş olur bence.

akrmtch

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
o konuya dikkat ederim ama genel olarak yakma aracı ve soldurma aracını gölgelendirmede kullanırken tam olarak istediğim sonucu alamıyorum bazen sanki yanmış gibi oluyor.

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
çok güzel olmuş,eline sağlık