Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

pen pressure problemi

chipaw

🌱Yeni Üye🌱
merhaba,
photoshop cs4 portable kullanıyorum. intous4 tabletimin pen pressure özelliğini kullanamıyorum. tablet'in ayarlarına baktığımda pressure ile ilgili herhangi bir eksiklik gözükmüyor. photoshop'un portable olmasından dolayı mı bu özellik çalışmıyor yoksa gözden kaçırdığım başka bir nokta mı var, bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaş varsa yardımcı olabilir mi?

çok teşekkürler.

Benzer konular

UC-LOGIC

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.uc-logic.com.tr
Portable programlar orjinal olmadığı ve özellikleri kırpılmış olduğu için sorun yapıyor olabilir .

Window / Brushes menusünden basınç duyarlı bir fırça seçip ( her fırça basınç desteklemez ) ayarlarına bakıp bu sorunu çözme olasılığınız var.

Grafikle uğraşıyorsanız Ergotron monitör kollarına gözatabilirsiniz işinizi görebilir

chipaw

🌱Yeni Üye🌱
brush menüsü ile de çözülmüyor, portable olmasından kaynaklanıyor demek ki..
Teşekkürler, verdiğiniz adrese göz atacağım

Bakunin21

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ben de CS4 portable kullanıyorum. Trust marka tabletim var. Programı ilk açtığımda pen pressure özelliği aktif oluyor. Fakat fırça değişikliği yaptığımda ya da projeyi bir iki kere kaydettiğimde özellik pasif hale geliyor. Anlayamadım. Corel painter X ya da diğer yazılımlarda bu soruna rastlamadım. Gayet kolay bir şekilde basınç özelliğini kullanabiliyorum. Muhtemelen sorun programın portable olmasından kaynaklanıyor. Sorunu başka yerde aramaya gerek yok.