Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Pen Tool Ayarları

Murat ŞEN

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaslar Merhaba Pen Tool Çizerken Çizgi Kalınlıgımın Blurlu Deilde Düz olmasını İstiorum Bunu Nasıl Ayarlarım Tskler Şimdiden.

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
olan çizgi seçili haldeyken window- appearance, açılan penceresinde Blur üzerine tıklayip (seçili hale gelir) daha sonra aynı paletine çöp simgesi üzerine tıklayın

neden bu soru olur? daha önce çizdiğiniz obje blur verdiysanız o zaman değer objeye de otomatik olarak aynı ayarları veri... bir daha böyle bir şey olmaması için obje çizdikten sonra delection tool ile çalışma alanızda boş bir yere tıklamalısınız...

Son düzenleme:

Murat ŞEN

🌱Yeni Üye🌱
Tesekkür ederm cevabınız için benm sorunum Şuymuş OwerPrint Preview Onu Yapmam Gerekiomus

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
rica etsam OwerPrint Preview once ve sonraki görüntüleri ekleebilirmisiniz...merak ettım... çünkü bende o özellik açık olsa bile her şey normal gözüküyor...

ya da siz daha önce pixel Preview olarak çalıştınız?....

o zaman daha önce sorduğunuz soru yanlış açıkladınız blur değil de... pixel olarak görüntü vardı... öyle mi?

Murat ŞEN

🌱Yeni Üye🌱
graphic2.jpg

Böyle Dediğiniz Gibi Ben Pixel Olarak YApmısım

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
:) evet Overprint o zaman seçenek aktiv etmelisiniz.....

çizgi blur oldu dediğiniz zaman başka şeyler anlayabiliyoruz... bunun için soru sorduğunuz zaman resimleri eklemek en mantıklı oluyor...

teşekkür ederim... iyi çalışmalar

Murat ŞEN

🌱Yeni Üye🌱
Ben teşşekür ederim asıl ilgi ve alakanız için Illistratore daha yeni başladım içn sorularımda karşı karşıya kalabilirsiniz daha çok :)