Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Perpa'daki ajansa grafiker

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cigdembirinci

🌱Yeni Üye🌱
6 senedir grafikerlik yapmaktayım freehand ve photoshop programlarını çok iyi kullanırım tasarım yönümde çok kuvvetlidir eğer iletişime geçmek isterseniz mail adresim cigdembirinci@gmail.com

mystylex

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İlanı tam olarak okumadan yorum yapmayın!

Kendine güvenen varsa gelir ciroyu artırır payını alır! Kriz ortasında iş yapan kaç tane ajans var? Son bir yılda kapanan ajans sayısını bilen varmı? Kaç grafikerin işsiz olduğunu bilen var mı?

Ben 16 yıllık grafikerim kimin ne kadar edeceğini biliyorum! Yorumlarınızı kendinize saklayın.

Arkadaşım ciroyu arttırmak grafikerin işimi ? grafiker oturur gelen işi yapar...kapı kapı gezip müşterimi topluycaz anlamadım gelen ciroyu arttırır diyosun...

ciroyu arttırmak istiyosan müşteri temsilcisi alırsın oda gelir sana ciroyu arttırır.

bu arada ben ilanı tam okudum...16 yıllık 20 yıllık fark etmez ben 40 yaşında güzel sanatlar mezununun daha freehandde kırık kırık çizimler yaparken gördüm neleri var neleri....

diyorsunki krizde kaç kişi işsizde bilmem ne yok kaç tane ajans kapanmış felan...bunlar işçinin problemi değilki napalım şimdi ozaman asgari ücretemi çalışalım :)

hem madem okadar ajans kapandı iyi işte işlerin çoğalmıştır...maaşa gelince kriz var...ama iş yaptırmaya gelince herkez günde 2şer saat evine geç gitsin çalışsın afedersin köpek gibi eee kriz var mesai veremem yaaaa bırakın arkadaşım ya kimsenin hakkı kimsede kalmaz...o yapacağın cironunda hayrını göremezsin...

kısacası bırakın bu krizi fırsata çevirme işlerini...saydığın özelliklerdeki adamı alırsın bide uygulamasına bakarsın bu benim işimi görür diyosan adam akıllı maaş verirsin ciro miro isteyen yok senden kaldıki türkiyede böyle bi sistem yok...Ben oturup bi yandan senin cironumu takip edeceğim ne kadar alıcam diye :)

he sen diyorsunya kendine güven felan ozaman iş başına prim ver %5'de görelim kendine güveni ;)

neyse ben anlatıyom ama eşşek olana semer vuracaksın sende haklısın hadi kal sağlıcakla...

Son düzenleme:

KanserTango

🏅Acemi Tasarımcı🏅
birçok kurumsal firma ile çalışıorsunuz ve makinalarınız bu tür firmalarla iş yapmak için çok yetersiz iyi çalışmaları kaldırmaz o makinanız ve maaş konusuna gelince ölüyü diriyi geçtiniz sıra kimde diye bi tabir var :) o parayla o firmalara iş çıkmaz

konsantre

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Siz daha iyi maaşlarla daha iyi makinalara layıksınız. Hatta lüzumsuz konuşacak kadar boş vaktiniz bile var. Benimde olsa tek tek cevap verirdim merak etmeyin. Ama kendinize başka meşgale bulun! İlan ile alakasız mesajlar göndermeyin. Patron olduğunuzda eminim çalışanlarınız çok mutlu olacaktır.

Birde bu makinalarla bu işlerin çıkmayacağı iddiasında olan üye zamanında 6200/75, 700 mb harddiskli makinalarda ne işler çıktığından haberi yok sanırım. Apple 1976'da kurulduğunda hemen G5 piyasaya sürüldü sanıyor.

Adını yazmaya erindiğim üye.. Gereğinden fazla saçmalamışsın o yüzden sana cevap verip zaman kaybetmeyeceğim madem iyi bi işin var işine bak en iyisi.. Birde bana arkadaşım diyip durma seni tanımıyorum hatta akranım bile değilsin..

Son düzenleme:

konsantre

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilan günceldir. ilk sayfayı dikkatlice okuyunuz. Şartlar belirtilmiştir süpermen ARAMIYORUZ. İlanla ilgili gereksiz yorum yapmayınız.

H.Design

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İlanınızla ilgileniyorum.
Photoshop, Freehand, Illustrator ve quarkxpress programlarını iyi derecede kullanabilmekteyim.
mail adresinizi gönderirseniz cv mi ve iş örneklerimi atabilirim.
mail/msn: hamzaemerr@gmail.com

eranimas

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Gerek yurt içi,gerekse yurtdışından gelen talepleri karşılayabilecek potansiyele sahip freelance çalışan profesyonel bir ekibiz.uygun gördüğünüz taktirde,tasarımlarla ilgili bilgileri mail yoluyla yada web sitemizden 7/24 online iletişim kurarak aktarabilir,hızlı,kaliteli ve güvenli bir şekilde bizden anında yanıt alabilirsiniz...
Referanslarımız web adresimizde mevcuttur.

Freelance Creative Studio iyi çalışmalar diler...

tasarim@freelancecreativestudio.com
Freelance Creative Studio'ya Hoş Geldiniz

KanserTango

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Siz daha iyi maaşlarla daha iyi makinalara layıksınız. Hatta lüzumsuz konuşacak kadar boş vaktiniz bile var. Benimde olsa tek tek cevap verirdim merak etmeyin. Ama kendinize başka meşgale bulun! İlan ile alakasız mesajlar göndermeyin. Patron olduğunuzda eminim çalışanlarınız çok mutlu olacaktır.

Birde bu makinalarla bu işlerin çıkmayacağı iddiasında olan üye zamanında 6200/75, 700 mb harddiskli makinalarda ne işler çıktığından haberi yok sanırım. Apple 1976'da kurulduğunda hemen G5 piyasaya sürüldü sanıyor.

Adını yazmaya erindiğim üye.. Gereğinden fazla saçmalamışsın o yüzden sana cevap verip zaman kaybetmeyeceğim madem iyi bi işin var işine bak en iyisi.. Birde bana arkadaşım diyip durma seni tanımıyorum hatta akranım bile değilsin..

dostum emin ol ben hem iş veren hem işçiyim g5le başlamadım ben bu işe ve trde belki ilk emac kullanıcılarındanda biriyim 95-96 yıllarında dokundum o makinaya gelmesi için 1 hafta bekledik ve daha eskilerinide kullandım emin ol buna iyi bir iş çıkartmak istiyorsan güzel bir ekrana sahip olmalısın ve yüksek çözünürlükte donelere sen o makinada anca kendini tatmin edersin teknolojiyi 14 yıl geride takip eden bir ajans sahibide anca bu yorumu yapabilir mujukkk

konsantre

🏅Acemi Tasarımcı🏅
95 de emac mi kullandın? :)

Apple'ada haber verseydin piyasaya sürmek için 2003e kadar beklemezlerdi :) 95-96 senesinde.. Ki eminim henüz macintosh'u elma şekeri sanıyodun, biz Lc lerde çalışıyorduk ve patronumuz Powerpc lerden alsın diye takla atıyoduk. Çünkü o zamanlar bir mac almak ile bir yerli araba almak eşdeğerdi. imac bile 98 de çıktı sen nerden buldun 95 de emac'i? Zaman makinanız mı vardı?

emac'ler zaten apple monitörlüdür ve bu işi yapmak için bir apple monitör fazlasıyla yeterlidir.

Son düzenleme:

KanserTango

🏅Acemi Tasarımcı🏅
95 de emac mi kullandın? :)

Apple'ada haber verseydin piyasaya sürmek için 2003e kadar beklemezlerdi :) 95-96 senesinde.. Ki eminim henüz macintosh'u elma şekeri sanıyodun, biz Lc lerde çalışıyorduk ve patronumuz Powerpc lerden alsın diye takla atıyoduk. Çünkü o zamanlar bir mac almak ile bir yerli araba almak eşdeğerdi. imac bile 98 de çıktı sen nerden buldun 95 de emac'i? Zaman makinanız mı vardı?

emac'ler zaten apple monitörlüdür ve bu işi yapmak için bir apple monitör fazlasıyla yeterlidir.

iMacle eMaci karıştırdım dimi :D oyyyy ezildim rezil oldum bittim ben resmen hoca özür dilerim :D

konsantre

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sen şimdi zamanında çok takla attın diye yeni alacağın adamda g5 alınsın diye taklamı atsın :) ne kadar lüzumsuz ve nostaljisin yaa :)

arkadaş haklı ben emactede çalıştım, çok kasar yani şuan biz emacleri stajyerlere veriyoruz orda sadece çizim yapıyolar.

sana 2,5 metre uzunluğunda herhangibir 2 renkli zemin vereyim su firması için bunu cyan ve lacivert düşün zemini üstünede magenta yazılar ekleyeceksin. birde siyah logolar eklenecek....

sen zaten zemine dokunur dokunmaz senin o emacin freehandi kapatacak :)
hadi zor bela yazılarla logoları ekledin fast-priewde felan yaptın..

hepsini grupla bakalım hooop bi 35 dk.beklersin artık :)

hadi onuda geçtin grupladın 2,5metreyi 2 metreye kenarlar eşit olcak şekilde past inside edeceksin :)

freehandin sürekli kapanır, yapamazsın :)

yada sabaha kadar beklersin :)

arkadaş haklı o makineden bi cacık olmaz...

ben bunları yaparken g5 te yaptım zor bela...sen neyi emacte yapıyorsun yaa ne kesiyorsun buralarda çözemedim ben seni..

herhalde hep tek düze logo felan hikayeden işler yapıosunuz.

Haklısın bu makineden bi cacık olmaz ama senden güzel olur. Anlattığın işi bence bi ustana okut sana cevap versin. Benden bulma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...