Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Perpa'daki ajansa grafiker

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

redist

🌱Yeni Üye🌱
1000 liraya herşey dahil çalışacak bu kadar eleman varsa vay halimize, bu fotoşop kursları daha çok ekmek yer...

mystylex

🏅Acemi Tasarımcı🏅
1000 liraya herşey dahil çalışacak bu kadar eleman varsa vay halimize, bu fotoşop kursları daha çok ekmek yer...

ya benim canım kardeşim bu kişiler iş biliyormu sanıyorsun görmüyormusun hepsi yok bilge adam yok 3 aylık kurs bitirdim diye ilana başvuruyor...

bugün yap desen inan sana renk ayrımı yapamazlar bu en basiti daha neler var...

ama noluyo işte bak sana bi örnek çalıştığım firmaya 2 ay önce ayrılcam dedim halaa ayrılacağız :)

ayrılamıyoruz yanii çünkü yerime gelecek eleman bulunamıyo gelen çizim yapamıyo renk ayrımı diyorum suratıma bakıyor.yaa inan machintosh kullanıyorum...çalıştınmı machintoshta diyorum evet ben macçiyim diyor...

otur aç freehandi masaüstünde şu isimli tifi import et çiz diyorum...freehand nerde diyor.alttaki menü yok diyor..tif isimli bi dosya yok diyolar...diyolarda diyolarr...oturupda import aşamasını geçen bir çizim yapıyor akıllara zarar otur 3 saat düzeltemessin yanii sen istesen okadar kötü çizemezsin....

daha neleri var neleri 3 yıldır grafikerlik yapıpta herhangibir firmada grafiker olarak çalışan biride bana mail atıyor freehand dosyasını atıyor ama tif soruyor...

diyorumki ya tiffleri at ya embedle...embed ne diyor :) neyse atıyor bi şekilde yardımcı oluyoruz...bu defa tifler RGB geliyor.CMYK yap, tek renkse CMYK yap sonrada grayscale yap diyorum...ben hiçbişey anlamadım diyor...

anlıyacağın kardeşim piyasayı mahvettiler....madem bu kadar grafiker var gazeteler neden deli gibi grafiker arıyor....

ben şu kadarını söyliyim sana katılıyorum para hırsızı kurslar bu çocuklara vaad ediyor.sonrada bu çocuklar ortada kalıyor...

aynı benim üniversiteden mezun olduğum gibi kral bendim...sonra okul bitti oysa çok farklıymış dedirtti okul...

bende grafikerlik eğitimi aldım ama işimi öğrendim sonrada gittim bi kursa yazıldım sertifikamı aldım...yani kursa yazıldığımda zaten 3 senelik grafikerdim ;) sertifika zorunlu olmuştu şirkette gittim aldım...

neyse kalın sağlıcakla...

Ugur_gs

🌱Yeni Üye🌱
1000 tl maaş'a grafiker olarak çalışacak arkadaşlar , gözlerinize yazık..
Bu mesleğin değeri bu değil .. Lütfen bizleride düşünün ..

_KaRaMeLiM_

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba

İlanınızı gördüm şuanda Beykent Üniversitesi son sınıf öğrencisiyim. 3 dersten haftada 2 gün gidip geliyorum. çalışma saatlerime sağdığım mesleğimi çok seviyorum ve bu konuda kendimi geliştirmek istiyorum iş tecrübem vardır. arzu ederseniz yüzyüze görüşmek isterim.
Fulya SAYDAM
f.saydam@live.com

_KaRaMeLiM_

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba

mail adresinizi yazarsanız cv mi göndereyim yada siz bana mail yazarsanız grafik merslerğinde artık yükselmek gelişmek istiyorum :)
fsaydam@live.com

KanserTango

🏅Acemi Tasarımcı🏅
adamlar 600 tlye bile çalışırım dio abi siz ne dionuz :D çantamı taktım koluma çıktım kurs yoluna :D kursu bitirdim word exel ve freehand biliorum abi iş varmı banada :D

grafike

🏆Pro Tasarımcı🏆
8 senedir bir matbaada çalışmaktayım ve hala iş başındayım fakat yaklaşık 5 aydır maaşımı düzgün alamıyorum. maslakta ikamet ediyorum 28 yaşındayım matbaa tecrübem oldukça geniştir genelde bize iş ajanslardan cd ile gelir paketli teslim edilir. ben cd yi alırım işi paketli teslim ederim. kağıt alımı baskısı filmi diğer uygulamaları rahatlıkla takip ederim.

isa_erdo@hotmail.com

fadime-torun

🌱Yeni Üye🌱
slm ilanınız hala geçerliyse sizinle çalışmak isterim perpaya çok yakın değilim ama iş saatlerini aksatmam bana camelya_90@hotmail.com adresindn ulaşabilirsiniz.teşekkür ederim..

omerkorkmazer

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba ilan günsel ise iletişime geçmek ve cvmi iletmek için mail adresinizi belirtirmisiniz.

konsantre

🏅Acemi Tasarımcı🏅
*********** adresine mail atabilirsiniz.. İlan yarın kalkacaktır..

pekovic

🌱Yeni Üye🌱
ilanınızla ilgileniyorum 4 aylık iş tecrübem var photoshop u iyi kullanıyorum freehand orta derecede biliyorum amacım hem bu alanda çalışıp hem kendimi daha iyi geliştirmek hemde bu alanda kariyer yapmak.Bu alanda sorumluluğu tamamen alabilcek kapasitede deilim henüz ama öğrenmeye açığım. 2,5 ay grafik tasarımı kursu gördüm perpaya ulaşımda sorunum yok ilginiz için şimdiden teşekkürler. Semiha GÜVEN semihapeskovic@windowslive.com

speedugur

🌱Yeni Üye🌱
Grafik İlanı ile ilgili

Perpa'daki ajansa grafiker başlıklı ilanınızla ilgili iletişim adresi, mail ve tel rica edebilirmiyim . benim mail adresim ugursaridal@hotmail.com Gsm : 0.531 632 00 95 Tel : 0. 212 250 73 35 Deneyimli bir grafikerim iyi bir arşivim , tecrübem ve matbaa dijital baskı bilgim var Mac ve Pc kullanabiliyorum ayrıntılı bilgi için CV yollayabilirim iyi çalışmalar .

ceylan88

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba...
Bende mimari dekoratif sanatlar mezunuyum yaklaşık 2 yıldı grafikerlik yapıyorum esenlerde oturuyorum photoshop ve freehand kullanıyorum mac-pc her ikisinide biliyorum.
Tel : 0543 439 72 92
E-mail : ceylanarabaci@gmail.com

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...