Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

pet line kurumsal

wake_up_123

🌱Yeni Üye🌱
kurumsal.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

Forumumuzda düzenli bir arşivleme yapılabilmesi için ve eski konulara daha çabuk ulaşabilmemiz için gönderilecek konuların başlıkları, içerikleriyle bağlantılı olmaları gerekmektedir. Kesinlikle içerik ile alakalı olmayan “çok acil yardım, bu nedir, yorum bekliyorum, ilk çalışmam" gibi bilgilendirici niteliği taşımayan konu başlıkları ile konu açmak yasaktır. Bu gibi durum/larda konuları kilitlenen üyelerin site yönetimine hesap sorma gibi bir hakları bulunmamaktadır.
Konu başlığınızı
edit.gif
butonu kullanarak değiştiriniz, aksi taktirde konu 15 dk. içinde kapatılacaktır...

Açmış olduğunuz konu, deneme çalışmasıdır. Ticari amaçlı çalışma olmadığı için dememe çalışmalarına açmalısınız
(Konunuz ilgili bölüme taşınmıştır. Lütfen bundan sonra konu açarken ilgili bölümde olmasına dikkat ediniz. )

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Kurumsal sadece logo ve kartvizitten oluşmaz :)
(ki sanırım yapmaya çalıştıgınız şey kartvizit :S Kartvizit sadece şablona logoyu yerleştirmek değildir)

Petline1.jpg

O yüzden sadece logo olarak yorumluyorum. Sanırım pervane yapmaya çalışmışsınız, fonta göre çok büyük olmuş. Renklerde firma için uygun değil. Mesela; kendi logosu firmayı yansıtıyor ve kompozisyon olarak uygun.

+ Firmayı ön plana çıkarıcı renk ve şekiller kullanmalısınız. Herşeyden önce amacına uygun olmalı.
Emeğinize sağlık.

wake_up_123

🌱Yeni Üye🌱
özürler dilerim ama ben sadece bir logo denemesi yapmak istemiştim petline petrol şirketlerine kurumsal yapmak niyetinde değildim ama yinede teşekkürler yorumlarınız için