Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fotoğrafta çeşit çeşit peynirler pek uymamış güzel bir kaşar peyniri fotoğrafı bulup onu kullanabilirsiniz. Bir di bu ambalaj mı etiket mi? Genel olarak alttaki tasarımı beğendim elinize sağlık.
martin78 kardeşim kaşar peyniri buldum ama istediğim şekilde kaşar peyniri bulamadım. sıkıntımda şu yaptığım çalışmalarda bir şey eksik onu bulamadım yani görselliği, anlamlığı tutturamadım bir yardım edersen bende tam olarak ne yapmak istediğimi anlamış olurum
Tasarımlar gayet güzel yalnız biraz fazla sarı tonları kullanılmış göze çok itici gelior ... evet peynirin renginden dolayı böyle yaptınız ama gerçekten cok itici duruyor zemin ...
Bence renklerde biraz sorun var geçişler yumuşatılırsa oda iyi gelebilir ve peynir görseli ile ilgilide biraz daha araştırın ama geçişler ve tonlar dha yumuşak olursa bence alamadığınız tadı alabilirsiniz çalışmanızda.