Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

phaeton mu?maxima mı?

lessthenzero

🌱Yeni Üye🌱
adk3434 arkadaşa katılıyorum optımum reklam neden siz bu sıtede yorumlar yapıyorsunuz bırakında bizler kendi aramızda konuşalım sizden başka bu sitede yorum yapan yok bence yakışıksız bu durum yeniden söylüyorum ataline babamın firması değil firma olarak ve çalışanlar olarak hepsi kaliteli insanlar ve sattıkları ürünler buyrun banada gelin yerim istanbulda uygun olursa tel ve adresimide verebilirim 6 renk 6 kafa paheton cihazım var ve 2 yıldır kullanıyorum çok memnunum ve benim etrafımdaki tüm reklamcılarda phaeton var ataline firması kurdu

Adresinizi verirseniz bizlerde yakından görmüş oluruz...

ADK3434

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Benimde tavsiyem cihazlarda phaeton seiko türkiyede bu cihaz 1 numara arkadaşlar ben gördüm süper

optimumreklam

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.optimumreklam.com
seikonunda konikanında baskıları süper hızlarıda kabul edilebilir hızda kullanıcılara bakarsan kaliteleride servisleride iyi

benim merak ettiğim ise boyaları
pheaton 35 pl tam solvent olabilir ama maximanın 14 pl kafaları büyük ihtimal ecosolventtir
eco solventlerin dış mekan dayanımları tam solventlere göre zayıf bu yüzden seikolu pheaton bir adım önde ama konicalı maximada baskı olarak 1 adım önde

O zaman lutfen sorarmısın 3E Reklam Emreye Konica Minolta kafalı makineyi ne zaman almış 14 pl olan ve hic baskısı solmuşmu?
Arkadaşlar 2 sene solamama garanisi var kimseyi bilmeden yanıltmayalım.

optimumreklam

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.optimumreklam.com
satıcılara kalsa en iyisi herzaman kendi sattıklarıdır
kullanıcıların coğu ise kendi kullandığı makainelerin iyi olduğunu söyler

peki arkadaşlar her iki makineninde iyi kaliteli olma olasılığı yokmu illa eleştirilmelimi

Tabiki her satıcı kendi makinesini över, Her kullanıcıda kendisininkini.
Ama makine almadan once, hangi makineleri almak istiyorsanız hepsinde kendi işinizi bastırın, saat tutun, parasına bakın, solup solmadığına bakın, temizlik yapmadan kac metre basabildiğine bakın , metre kare boya maliyetine bakın ve makine sahibi kullanıcılarına dertlerini ve teknik servislerini sorun, her şeyi alt alta yazın, çarpın bölün içinize hangisi siniyorsa aklınıza hangisi yatıyorsa onu alın. Ve lütfen hersene Tuyap ta olan sign fuarını ziyaret edin.

pasayusuf

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşlar buradan ben herkese sesleniyorum forum da genelde hep bu optimumun makinesini biri çook kötülüyo birileride öve öve bitiremiyo....
Her iki makinayıda kullanıyorum görme duyma falan değil kullanıyorum her makineninde eksileri artıları var...

SEİKO dan başlayalım
ben seiko kafa makinemde sabahlara kadar baskı yapıyorum süreklii ben o makinanın kapanmadan 2 hafta 24 saat çalıştığını biliyorum vee çook rahat baskıyı ver kesiyomu diye arkanı dönme malzemeyi bitirene kadar basar. ve işin güzel kısmı düşük pass ta da basabiliyorsun 2 pass hatta 1 pass bu aralar 1 pass basamıyorum. bi servis gelsin bakıma girsin yine basar seikonun artısı. Boyayı kafaları temizlerken konica dan daha fazla harcıyo ama kafa kesme pek olmadığından yine boya tüketimin de konicadan az harcıyo yani. Ama baskı konusunda seikoyu konicayla aynı kefeye koyamam. baskısı kötü demiyorum yanlış anlaşılmasın ama konicanınki gibi de mükemmel değil. hız olarak ta konicadan biraz daha yavaş ama bunu da düşük paslarda basabildiği için sorun olmuyo aksine çook daha hızlı oluyo..

KONİCA ya gelelim
konica nın baskısı muhteşem tamam eyvallah sözüm yok ona kaliteli iş basarım ben diyen herkese tavsiye ederim. ancak konicanın da eksileri var tabi ki seikonun muhteşem olmadığı gibi konica da muhteşem değil tabi ki. boya kesmesi konusunda sürekli başında beklemem gerekiyo ne zaman keseceği hiiiiç belli olmuyo :):):) daha doğrusu yoğun boyalarda %100 lük yerlerde boya yetiştiremiyo hele birde 3.20 bağlarda yoğun bi işi basmaya çalışırsan işin zorrr...
tabi bu dediğim de c:100 m:100 y:100 k:100 gibi yerlerde oluyo. seikoda ben farkı farklı işleri ardarda gönderiyorum biri bitince diğerine başlar ve hiç bi sıkıntı olmaz
ama konica da bi iş bitip diğerine başladığınız da mutlaka ama mutlaka kafayı yeniden temizlemeniz gerekecektir.

bir de makina alacak arkadaşlar veya sorunu olup ta soran arkadaşara soluyorum size cvp veren makinacıların dediğine değil sizinle aynı derdi paylaşan meslektaşarınızın sözlerine kulak asın bence. ben burda hiç birinin reklamını yapmadım sacede eksilerini ve artılarını soledim ama makinacılara sorsan ooooooo onun makinası muhteşemdir otekinin baskısı berbattır falan. kirpi misali.(kirpi yavrusunu pamuk tiylü yavrum diye severmiş ya) makinacılarımız da hep kendi makinasını övüyo hiç kötü yönlerini solemiyo

ADK3434

🏅Acemi Tasarımcı🏅
rockorna ve bartınlı arkadaşlara katılıyorum phaeton seıko solvent bencede türkiyede 1 numaralı bir cihaz

ADK3434

🏅Acemi Tasarımcı🏅
lessthenzoro arkadaşa yanıt vereyim phaeton seiko bence türkiyede bir numaralı cihaz baskısı ile mekaniği ile elektroniği ile ve bırakın ataline firması bu cihazı kurduğu zaman teknik servis istemeyen bir cihaz sana adres versinler ara ataline firmasını adamlar 245 adet cihaz satmışlar istiyene heman adresleri veriyorlar ve ben aradım herkes çok memnun bu sitelerde başkalarını karalamakla bir iş olmaz adamlar satıyor alanlar memnun

ossgur

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.freelinereklam.com
Arkadaşım Bu Kullanımla ve mehmetsoy Arkadaşın da bahsettiğigibi
makinasına göre folyosuna göre kullandığın folyoya gore değişir.Duruduğu yere görede.Bizim yaptığımız baskı 3 ay içinde solduğuda oldu :) 5 yıl olup solmayanlada oldu
Malzemelerlede Alakalıdır. Makina sonuçta Seikoda Maximada Birbirine Eş Değer Makinalardır, Siz alacağınız Firmanın Referanslarına, Teknik Desteği gibi unsurlara bakın.

Makina Kullanımında da Bakımsız bir Baskı operatörünüde Aylarca makinanın başında tutarsanız makinanız 1 - 2 yıl içinde performans kaybına uğrar. sonra buraya yazarsınız onu almayın, bunu almayın, yok baskı yaparken kağıdı kaydırıyor, Baskı yaparken 4 metreden sonra kafa kesiyor gibi şeyleri yazmaya.

Sen kağıdı düzgün takamıyorsan, Ucuza maliyetle müşterini kazıklayacak folyo, vinil, boya kullanıyorsan, Makinayı Bakımsız kullanan (Genelde az maaşla işi bilmeyen Üşengeç, Pis, Pasaklı, Ama Patron Yanına Gelince Çalışkan) bir operatör e bırakıyorsan, Seiko, Maxima Değil Vutek te olsa İllaki bu tip sorunlarla karşılaşılır. Sonuçta bu Adı üzerinde makine...

EN İyisi Makine performansı yanı sıra Satıcınında Referans ve Teknik Desteğine Bakın...

iyi çalışmalar....:emo1:

bartinli_cakabo

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadaşım Bu Kullanımla ve mehmetsoy Arkadaşın da bahsettiğigibi Malzemelerlede Alakalıdır. Makina sonuçta Seikoda Maximada Birbirine Eş Değer Makinalardır, Siz alacağınız Firmanın Referanslarına, Teknik Desteği gibi unsurlara bakın.

Makina Kullanımında da Bakımsız bir Baskı operatörünüde Aylarca makinanın başında tutarsanız makinanız 1 - 2 yıl içinde performans kaybına uğrar. sonra buraya yazarsınız onu almayın, bunu almayın, yok baskı yaparken kağıdı kaydırıyor, Baskı yaparken 4 metreden sonra kafa kesiyor gibi şeyleri yazmaya.

Sen kağıdı düzgün takamıyorsan, Ucuza maliyetle müşterini kazıklayacak folyo, vinil, boya kullanıyorsan, Makinayı Bakımsız kullanan (Genelde az maaşla işi bilmeyen) bir operatör e bırakıyorsan, Seiko, Maxima Değil Vutek te olsa İllaki bu tip sorunlarla karşılaşılır. Sonuçta bu Adı üzerinde makine...

EN İyisi Makine performansı yanı sıra Satıcınında Referans ve Teknik Desteğine Bakın...

iyi çalışmalar....:emo1:

Çok güzel özetlemişsin olayı....
Saygılar......

acababunebababe

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
birşey benim nazar-ı dikkatimi celbetti, konuya vakıf arkadaşlar yardımcı olabilirler sanırım. Bu Seiko Challanger ve Phateon denen baskı makineleri birbirlerinin tıpkısının aynısı.
ben iki makineyi de çıplak gözle görmüş değilim o bakımdan detaya girmeyeceğim lakin ben fotoğraflarda bir fark göremiyorum, seiko kafa kullanan ve kasası birbirine tıpa tıp aynı 2 makine, aynı fabrikadan çıkıyor gibiler?? Bu sadece bir şekil benzerliğimidri yoksa 2 makine gerçekten birbirinin aynı mıdır?

pasayusuf

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
birbirinin aynısı birebir sadece isimleri ve üzerinde bulunan markası farklı geri kalan herşeyi aynı challenger FY-3208S in karşılığı Phaeton UD3208G yani ismi bile aynı sayılır. bi kaç fark var onlarda phaeton da motor panasonic marka bi de ayakların olduğu yerde ufak bi değişiklik var sistemin geri kalan heryeri aynı 3208 i de bizzat kendim kullanıyorum sorun çıkaran bi makine değil hız bakımın dan da iyi. (şu anda halaa baskıdayım 3208 de :(:(:(

acababunebababe

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
benim kastım daha ziyade bu firmalardan birisi bayi, diğeri dağıtıcı mıdır aynı makineyi sattıklarına göre. Hangisi bayi, hangisi dağıtıcıdır? Aynı makine olduğuna göre ikisinde de fiyat aynıdır heralde? Yok ikiside özerk satıcılarsa bu çok başlılık nasıl olabiliyor? Konularında biraz bilgi sahibi olmaktı

platin84

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kesınlıkle aynı makıneler deıller ben ıkısınıde ınceledm pheaton da servo motorlar kullanılmıs panasonıc ayrcı baskı ayaklarında kullandıkları aparatlarda cok mantıklı olmus ayrıyetten bıde temızleme sıstemınde boya akıtırken ayrı ayrı akıtabılıyorsun soylenenlere goreyse elektronık kartlarıda farklı ama boyalarına dıcek yok gercekten harıka acıkcası benım gozumde pheaton cok daha ılerı teknolojı kullanıyor dıger makıneye gore

bülent08

🌱Yeni Üye🌱
Grafikerler sitesine kayıt oldum ama hiç mesaj yazma gereği duymadım bana lazım olanları hep okudum yardımcıda oldu ne yalan söylüyeyim ama burada bilgi alış verişinden çok ithalatcı firmalar fuarda da olduğu gibi hep çamur atmaya devam ilk fuara 5 yıl önce katıldığımda çok rezil bir ortamdı böyle esnaflık olamazdı bütün firmalar birbirine düşman olmuş adamlar benden alma ama şu firmadan da alma gibi tutatrsız tutarsız konuşuyorlardı bende makina almadan geri döndüm neriyemi artvine geri döndüm taşradan gelenleri galiba ot yiyor sanıyor bu istanbul firmaları neyse ben bunu yazarken bir arkadaşa atalinenin sahibine ticareti güzel de esas insanlığı bence kaliteli insan tabiki herkezin para kazanma hırsı yokmu haliyle bu adamında olmalı ama düzgün insan kendisin den 2,5 solvent -3,2 solvent- pheaton - cnc exiteck -kesici ploter aldım herzamn yanında bu adam babamın oğlu değil övgüde değil sadece adam gibi adam byyyy

ENERJİ DİJİTAL

🌱Yeni Üye🌱
Selam Arkadaşlar
Ben Seiko kafalı makine satıyorum.Ama burada bu iyi şu kötü demem çok saçm.Çünkü Konika satanlar Konika iyi Seiko satanlar Seiko iyi diyip duruyor.Öncelikle yatırım ve üretim maliyetlerine bakıp size yugun olup olmadığına bakmak lazım.Bir de uyarı baskı makinesi gibi önemli bir yatırım burda yazılan yorumlarla alınmaz,gidip yüzyüze görüşüp refarenslarını alarak ve bu referanslara giderek iyice incelemek lazım.

TuGo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
avea nın konikasına bakın derim

modysns

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar buradan ben herkese sesleniyorum forum da genelde hep bu optimumun makinesini biri çook kötülüyo birileride öve öve bitiremiyo....
Her iki makinayıda kullanıyorum görme duyma falan değil kullanıyorum her makineninde eksileri artıları var...

SEİKO dan başlayalım
ben seiko kafa makinemde sabahlara kadar baskı yapıyorum süreklii ben o makinanın kapanmadan 2 hafta 24 saat çalıştığını biliyorum vee çook rahat baskıyı ver kesiyomu diye arkanı dönme malzemeyi bitirene kadar basar. ve işin güzel kısmı düşük pass ta da basabiliyorsun 2 pass hatta 1 pass bu aralar 1 pass basamıyorum. bi servis gelsin bakıma girsin yine basar seikonun artısı. Boyayı kafaları temizlerken konica dan daha fazla harcıyo ama kafa kesme pek olmadığından yine boya tüketimin de konicadan az harcıyo yani. Ama baskı konusunda seikoyu konicayla aynı kefeye koyamam. baskısı kötü demiyorum yanlış anlaşılmasın ama konicanınki gibi de mükemmel değil. hız olarak ta konicadan biraz daha yavaş ama bunu da düşük paslarda basabildiği için sorun olmuyo aksine çook daha hızlı oluyo..

KONİCA ya gelelim
konica nın baskısı muhteşem tamam eyvallah sözüm yok ona kaliteli iş basarım ben diyen herkese tavsiye ederim. ancak konicanın da eksileri var tabi ki seikonun muhteşem olmadığı gibi konica da muhteşem değil tabi ki. boya kesmesi konusunda sürekli başında beklemem gerekiyo ne zaman keseceği hiiiiç belli olmuyo :):):) daha doğrusu yoğun boyalarda %100 lük yerlerde boya yetiştiremiyo hele birde 3.20 bağlarda yoğun bi işi basmaya çalışırsan işin zorrr...
tabi bu dediğim de c:100 m:100 y:100 k:100 gibi yerlerde oluyo. seikoda ben farkı farklı işleri ardarda gönderiyorum biri bitince diğerine başlar ve hiç bi sıkıntı olmaz
ama konica da bi iş bitip diğerine başladığınız da mutlaka ama mutlaka kafayı yeniden temizlemeniz gerekecektir.

bir de makina alacak arkadaşlar veya sorunu olup ta soran arkadaşara soluyorum size cvp veren makinacıların dediğine değil sizinle aynı derdi paylaşan meslektaşarınızın sözlerine kulak asın bence. ben burda hiç birinin reklamını yapmadım sacede eksilerini ve artılarını soledim ama makinacılara sorsan ooooooo onun makinası muhteşemdir otekinin baskısı berbattır falan. kirpi misali.(kirpi yavrusunu pamuk tiylü yavrum diye severmiş ya) makinacılarımız da hep kendi makinasını övüyo hiç kötü yönlerini solemiyo

Bence en akıllıca yorumu yapmışsınız. Teşekkür ederim. Çok uzun zamandır girmiyordum foruma ve forum tam bir makine satıcıları duellosuna sahne olduğunu görüyorum.

Elenore

🌱Yeni Üye🌱
1.5 aydır konika kullanıyoruz kesinlikle tercih ediceğin makina olmalı servisi mükemmel kafa kesmesi normal paslarda kullanırsan sıkıntı yok 1 pas gidersen belli bir süreden sonra yapıyo zaten tevsiyede etmiyorlar

Yavuz SE

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.optimumreklam.com
valla konikalar cıkalı usun saman oldu ama onların konica servisinde bi arkadasım bana sakın alma dedi cunku seminlerde kesme problemi yasarsın nem sorunucok cincikli bi makina sorunlu yani konica kafa sistemi opturmadı hic ne derelerse yalan bana stabil calısan tek bi konika ghosteremesler

seikoya gelince seiko ilk cıktıgında aslında cok pahalı idi 160 lıgı 65000 euro falan sonra hatta o bi ara signmate drgisine bi numune koymuslardı n10 cm lik bi bira resmi insanlar hayerete dusmustu o zamnalar sadece 128 vardı sonra bu kafaları buuyk ebatlara koydular ama yemedi sindi o phateon denilen makinadan samsunda bi arkadas aldı girgin reklam halil atalinenin sahibinin abisi olan kişinin long color makinalarla kotu izlenimi yusunden samsunda kimse almazdı ondan aslında ilk girgin aldı sindi 2 ay icinde 3 tane daha satıldı secimde durmadan calıstı sindi seiko da bi sorun yok cunku kafaya özel bi termostat takmıslar tıkanma sorununu ise devamlı boya ufleyen bi sistem koymuslar ama fgasla boya harcamıyo ve bu kafaların biseyini farkettim ilk actıgında yavas baskı yaptırcan snra hıslancan bu ne bicim bi makina kafası ise calsıtıkca ısınıcana dahada iyi basıyo semin memin dinlemiyo saatlerce baskı yapabiliyo ama suda bi gercek programları nac dijitalin programı ile aynı farklı marginler kullanıyolar onu asamadılar bence oyle bi makinaya cok gusel bi program yaptırılabilir 20000 dolar 30000 dolar harcıcan gerekirse adobe ye yaptırcan :D

usun lafın kıssası pimapen le kapatacan bolme yapacan klimayı alacan nem ve ısı 25 ila 30 arası olcak sabahlara kadar bas 4 pas basmıcaksın cunku bunun 3 pası en iyisi saate en kout 40 metre alırsın
Merhaba ,

Güzel kardeşim, yaşın 32 ama Türkçen benim Çincemden bile kötü.

15 gün önce Samsun'daydım.

Senin yaşadığın Samsun sanırım, Nijerya'da. Hoş oraya da gittim ve olmadığını biliyorum.

Samsun'da hemen gözünün önünde ÖZBOYLAN REKLAM var.

Lütfen git gözlerin makine ne demektir bir görsünler.

Ayrıca, PETROL OFISI'nin bu yıl ihalesini kazanan ENERJİ GRUP'a bağlı İSTANBUL MATBAA şirketinde, 3 adet MAXIMA ve 1 adet PHEATON var.

SIKI DUR ; 3 MAXIMA'nın 4 ayda bastığı 300.000.- m2.

Yeniden yazıyorum belki rakamları da okuma özrün olabilir.

DÖRT AYDA ÜÇ YÜZ BİN METREKARE.

Phaeton'a ne mi oldu. Daha 1 yaşında olmasına rağmen, 5 aydır kenarda üzeri poşet örtülü ölmüş bir şekilde yatıyor. Çünkü bizim teknik servis gücümüze rağmen makine çalışmıyor. Sanıyorum hurdacıya satacaklar. Çok beğeniyorsan oradan alabilirsin güzel kardeşim.

İnanmadın mı, ISTANBUL MATBAA'yı ara istediğine sor lütfen.

Ayrıca, talep edersen sana yalnızca MAXIMA'nın 100 adeti geçen referans listesini gönderebiliriz. Tabi gerçekleri öğrenmek gibi bir amacın varsa. Fakat gözlerinin zarar görmesini de istemem.

Conficius , " BİLGİ İNSANI ŞÜPHEDEN KURTARIR."

Bilmediğin Şeyler hakkında konuşma lütfen.

Tekrar Samsun'a geldiğimde seninle tanışmak çok isterim.

Yavuz SE

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.optimumreklam.com
kesınlıkle aynı makıneler deıller ben ıkısınıde ınceledm pheaton da servo motorlar kullanılmıs panasonıc ayrcı baskı ayaklarında kullandıkları aparatlarda cok mantıklı olmus ayrıyetten bıde temızleme sıstemınde boya akıtırken ayrı ayrı akıtabılıyorsun soylenenlere goreyse elektronık kartlarıda farklı ama boyalarına dıcek yok gercekten harıka acıkcası benım gozumde pheaton cok daha ılerı teknolojı kullanıyor dıger makıneye gore
PHATEON daha ileri teknoloji kullanıyor diyen arkadaşım.

Şöyle bir şey yapalım mı ?.

Sen bir adet PHAETON koy ortaya, ben de bir adet MAXIMA.

1 ay sonra hangi makineyi beğenirlerse o makinenin satıcısı parayı alsın, diğeri makineyi bıraksın ve para almadan gitsin.