Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

phaeton mu?maxima mı?

klayer

🌱Yeni Üye🌱
Selamın aleyküm millet ben daha 7 ayoldu maximayı alalı ben satıcı değilim kullanıcıyım ankara sincan sude reklam..sadece şunu söylemek isterimki ben çok baskı makinası gördüm ve kullandımmaxima gibi basanını ve sorunsuzunu görmedim.herşeyden önce teknik servisi ( cmyk reklam ) 10 numara ilgileniyor.1 ltrede tam 140 m2 baskı alıyorum.isteyen inanır isteyen inanmaz kendi bilir.allahtan maxima aldım diyorum oğuz dinçer ve cmyk reklam çalışanlarına sonsuz şükranlarımı sunuyorum..makina almak isteyenlere % 1000 maxima diyorum.tercih sizin .ulaşmak isterseniz 0 505 863 46 14 - 268 27 75 hidayet su

emr856

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba ,

Güzel kardeşim, yaşın 32 ama Türkçen benim Çincemden bile kötü.

15 gün önce Samsun'daydım.

Senin yaşadığın Samsun sanırım, Nijerya'da. Hoş oraya da gittim ve olmadığını biliyorum.

Samsun'da hemen gözünün önünde ÖZBOYLAN REKLAM var.

Lütfen git gözlerin makine ne demektir bir görsünler.

Ayrıca, PETROL OFISI'nin bu yıl ihalesini kazanan ENERJİ GRUP'a bağlı İSTANBUL MATBAA şirketinde, 3 adet MAXIMA ve 1 adet PHEATON var.

SIKI DUR ; 3 MAXIMA'nın 4 ayda bastığı 300.000.- m2.

Yeniden yazıyorum belki rakamları da okuma özrün olabilir.

DÖRT AYDA ÜÇ YÜZ BİN METREKARE.

Phaeton'a ne mi oldu. Daha 1 yaşında olmasına rağmen, 5 aydır kenarda üzeri poşet örtülü ölmüş bir şekilde yatıyor. Çünkü bizim teknik servis gücümüze rağmen makine çalışmıyor. Sanıyorum hurdacıya satacaklar. Çok beğeniyorsan oradan alabilirsin güzel kardeşim.

İnanmadın mı, ISTANBUL MATBAA'yı ara istediğine sor lütfen.

Ayrıca, talep edersen sana yalnızca MAXIMA'nın 100 adeti geçen referans listesini gönderebiliriz. Tabi gerçekleri öğrenmek gibi bir amacın varsa. Fakat gözlerinin zarar görmesini de istemem.

Conficius , " BİLGİ İNSANI ŞÜPHEDEN KURTARIR."

Bilmediğin Şeyler hakkında konuşma lütfen.

Tekrar Samsun'a geldiğimde seninle tanışmak çok isterim.

Conficius , " BİLGİ İNSANI ŞÜPHEDEN KURTARIR."
bence siz insanları bilgilendirmek yerine şüphelendiriyorsunuz
böyle ticaret mi olur? başkasının makinasını kötüleyip kendi makineni övüyorsun. dinimizcede böyle birşey uygun değil.
Conficius denilen bu kişi yerine Peygamber efendimiz aleyhisselatıvesselamın hadislerini ve tavsiyelerini düstur edinseniz her şey daha iyi olabilir.

otlamaz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bence maxima

Makina almak bir yana - yaygın servis ağı ve ön eğitimde çok önemli bir ayrıntıdır.Maksima modelini gördüm ve baskısının çok mükemmel olduğunu biliyorum. Hatta serigrafi baskılarımı iç mekan kalitesinde maximada yapıyoruz. Optimum un servis kalitesinde de emin bir kullanıcı olarak -
Ben olsam kesinlikle maxima derim. Tercih yinede sizin tabiki.

gookbey63

🏅Acemi Tasarımcı🏅
herşey tam detay anlattın da maximayı neden anlatmıyon hangisi