Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Photoshop Animation Kullanımı

emrezyt

🌱Yeni Üye🌱
Photoshopta animation kısmını kullanırken, animation kısmındaki layer'ı dublicate ediyorum, 2. layere bir değişiklik yaptıgımda 1. layer'da da yapılmış gözüküyor, yani ne kadar çoğaltırsam çogaltayım, en son yaptıgım bir değişiklik(mesela bir yuvarlak çizdim) tüm layerlara etki ediyor. Bunun bir çözümü yok mudur?

ferox

🏆Pro Tasarımcı🏆
Photoshopta animation kısmını kullanırken, animation kısmındaki layer'ı dublicate ediyorum, 2. layere bir değişiklik yaptıgımda 1. layer'da da yapılmış gözüküyor, yani ne kadar çoğaltırsam çogaltayım, en son yaptıgım bir değişiklik(mesela bir yuvarlak çizdim) tüm layerlara etki ediyor. Bunun bir çözümü yok mudur?

örnek
NxRME.gif

sorunu pek anlamadım ama şöyle bi öneride bulunabilirim herhangi bir gif dosyasını photoshopta açıp, aşamaları incelerseniz belki faydası olur.:worried:

emrezyt

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar buyrun sorunumu resimle anlattım;

emrezyt

🌱Yeni Üye🌱
Hocam bu seferde;

Yuvarlak yere aldıgım frame'ye dikkat edin, 2.frame'ye eklediğim obje, 1. frameye de eklenmiş görünüyor, benim sorunum bu. 1.frameye gelip gözükmesini istemedigim objeyi kapatınca da bu sefer 2.framede de yok oluyor.

emrezyt

🌱Yeni Üye🌱
Tamam arkadaslar çözdüm sorunu. Bu sorunu yaşayanlar içinde resimli olarak anlattım;