photshopla tanıştığım sıralarda yaptığım çalışmalar...
r.yildirim 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 6 Mar 2009 Mesajlar 251 Tepkime puanı 3 21 Mar 2012 #1 photshopla tanıştığım sıralarda yaptığım çalışmalar...
alicinki 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 9 Şub 2012 Mesajlar 452 Tepkime puanı 4 Web sitesi www.alicinki.com 21 Mar 2012 #2 Kendine bıyık yapmadın mı hiç?
r.yildirim 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 6 Mar 2009 Mesajlar 251 Tepkime puanı 3 21 Mar 2012 #3 alicinki' Alıntı: Kendine bıyık yapmadın mı hiç? Genişletmek için tıkla ... yapmışıdır elbet .fakat neden merak ettin bıyığı anlamadım: :rofl:
alicinki' Alıntı: Kendine bıyık yapmadın mı hiç? Genişletmek için tıkla ... yapmışıdır elbet .fakat neden merak ettin bıyığı anlamadım: :rofl:
alicinki 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 9 Şub 2012 Mesajlar 452 Tepkime puanı 4 Web sitesi www.alicinki.com 21 Mar 2012 #4 r.yildirim' Alıntı: yapmışıdır elbet .fakat neden merak ettin bıyığı anlamadım: :rofl: Genişletmek için tıkla ... Silah var, bıyık yok. Eksikliğini hissettim birden. Seri eksik kalmış. Çalışmaların da pek bir özelliği yok zaten.
r.yildirim' Alıntı: yapmışıdır elbet .fakat neden merak ettin bıyığı anlamadım: :rofl: Genişletmek için tıkla ... Silah var, bıyık yok. Eksikliğini hissettim birden. Seri eksik kalmış. Çalışmaların da pek bir özelliği yok zaten.
r.yildirim 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 6 Mar 2009 Mesajlar 251 Tepkime puanı 3 21 Mar 2012 #5 bıyık bırakırsam bir daha denerim.photshopla bıyık yakışmaz bana. yorumunuz için teşekkürler.