Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Photoshop Çalışmam

musti790

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.codermen.com
Hocamız geçen yıl photoshop hakkında temel bilgileri öğrettikten sonra çalışma yapmamızı istedi.Nasıl çalışma yapacağımızı biz belirleyecektik.Fikir tamamiyle bize aitti.Bende böyle bir çalışma yaptım :).Şu mübarek günlerde eklemek istemezdim ama bilgisayarımda bulunca ekledim sizin değerli yorumlarınıza sunayım dedim :).Bazı hatalarım olabilir çünkü ilk çalışmamdı.

y14Dn.jpg

Benzer konular

rockbaby

🏅Acemi Tasarımcı🏅
fikir güzel ama bence üzümün üzerine o bardak yan taraftan değilde yukardan dökülüyo olsaydı ve dökülen kısımdaki üzümden bir kaç tane silinseydi sanki üzüm diğer bardağa dökülürken bir kısmı azalmış gibi olsaydı daha hoş olurdu. Bu sadece benm fikrim çalışmalarının devamını dilerim :)

terzi312

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bide suyun bardağa döküldüğü yer.yani bardakla suyun ilk kesiştiği yerde sorun var üzümün suyu dışarı dökülüyormuş gibi gözüküyoor.ama yinede oldukça güzel.

niLqün.672

♾️Grafik Gurusu♾️
Bardakların dekupesi kötü görünüyor özellikle rakı bardağının alt kısmı ve şarap bardağının üst kısmı.Şarap bardağının üst kısmı yokmuş gibi duruyor ne bir ışık ne bir gölge hiç bir şey yok.Suların aktığı kısımlar sanki donup buz olmuşlar gibi yani akıcılığı yok.Ve son olarak şarap bardağının altı neden kesik ? Bir sebebi var da ben mi anlayamadım bilemiyorum..Ama fikir olarak ve ilk çalışmanız olarak değerlendirirsek başarılı olmuş..Sevgiler..

musti790

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.codermen.com
fikir güzel ama bence üzümün üzerine o bardak yan taraftan değilde yukardan dökülüyo olsaydı ve dökülen kısımdaki üzümden bir kaç tane silinseydi sanki üzüm diğer bardağa dökülürken bir kısmı azalmış gibi olsaydı daha hoş olurdu. Bu sadece benm fikrim çalışmalarının devamını dilerim :)

Güzel fikir :).Teşekkür ederim :)

bide suyun bardağa döküldüğü yer.yani bardakla suyun ilk kesiştiği yerde sorun var üzümün suyu dışarı dökülüyormuş gibi gözüküyoor.ama yinede oldukça güzel.

Evet o sorun var bardağın kenarları tam belirgin olmadığı için :).Teşekkür ederim :)

Bardakların dekupesi kötü görünüyor özellikle rakı bardağının alt kısmı ve şarap bardağının üst kısmı.Şarap bardağının üst kısmı yokmuş gibi duruyor ne bir ışık ne bir gölge hiç bir şey yok.Suların aktığı kısımlar sanki donup buz olmuşlar gibi yani akıcılığı yok.Ve son olarak şarap bardağının altı neden kesik ? Bir sebebi var da ben mi anlayamadım bilemiyorum..Ama fikir olarak ve ilk çalışmanız olarak değerlendirirsek başarılı olmuş..Sevgiler..
İlk yaptığım için o zamanlar çok ayrıntıya dikkat etmeiştim :).Haklısınız bir akıcılık yok donuk gibi duruyorlar.Bir de şarap bardağının altının eksikliği resimden kaynaklanıyor.Yani orjinal resimde de altı yoktu ona hiç dikkat etmeden eklemişim.Teşekkürler :)