Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Photoshop Dersleri: Alevli yazı yapımı

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
çok güzeL bir payLasımm teskkürler

tugba_ustundag

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yazıdan kopya al ctrl+j kopya aldıgın layeri yazı layerlerinin en altına götür bu yazı layeri siyah olarak degiştir daha sonra filter blur gusian blur yap degerini 4 olarak ver daha sonra bir üst layer e tıkla yazıyı seçili hale getir magic tool ile daha sonra blur verdigin layer dön delete tuşuna bas bu kadar basit :D bunu yaptıgındayazının orta kısmını silmiş olursun kenarlar gölge etkisi yaratır ;)

tmm işte arkadaşım gusian blur yaptıktan sonra en son dedğin gibi silme işlemi yaptığımda o siyah bölgenin tamamını siliyor bende bu yüzden siyahlık yda gölge vermiyor( bunun da nedeni sanırım üsteki yazığı sectiğimizde doğal olarak yazının tüm pixelerni seciyor ve aynı secimi silmek için kullndığmızdan herhal bnde tamamını siliyor:S )

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
tmm işte arkadaşım gusian blur yaptıktan sonra en son dedğin gibi silme işlemi yaptığımda o siyah bölgenin tamamını siliyor bende bu yüzden siyahlık yda gölge vermiyor( bunun da nedeni sanırım üsteki yazığı sectiğimizde doğal olarak yazının tüm pixelerni seciyor ve aynı secimi silmek için kullndığmızdan herhal bnde tamamını siliyor:S )

Grafik programlar zeka oyunu gibi...

Guassian blur verdiğiniz zaman, her hangi başka yazı üzerine Ctrl tuşu ile tıkladığınız zaman, seçim hale geldiği zaman... TEKRAR Guassian verdiğiniz layere dönün Delete demelisiniz.....

tugba_ustundag

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Grafik programlar zeka oyunu gibi...

Guassian blur verdiğiniz zaman, her hangi başka yazı üzerine Ctrl tuşu ile tıkladığınız zaman, seçim hale geldiği zaman... TEKRAR Guassian verdiğiniz layere dönün Delete demelisiniz.....

:crying: tmm bnde öle yaptım layer mantığıda doğru ama gercekten olmadı ilk defa bi calısmada pes etmek üzereyim:(

AğarAbi

🌱Yeni Üye🌱
ALINTI BIR DERS :s SADECE TURKCELEŞTIRILMIS AMA GENEDE EMEGE SAYGI

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
ALINTI BIR DERS :s SADECE TURKCELEŞTIRILMIS AMA GENEDE EMEGE SAYGI

türkçe olsaydı alıntı olurdu... ama benim yaptığımız çeviri

84763862hd0.jpg

sağ alt köşe incelemelisiniz

McsE

🌱Yeni Üye🌱
bencede emeğe saygı..

bana çok ilham verdiğini söyleyebilirim..

mustafago7.jpg

Son düzenleme:

el_chancho

♾️Grafik Gurusu♾️
tskler kasta her zman ki gibi güzel bir çeviri...orjinal sitesinde gördügümde çat pat ingliziceyle yapmaya calışmıştım ama olmamıltı tkrr tskler

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
KENDİ ÇALIŞMAMDIR KESİNLİKLE ALINTI DEĞİLDİR. !
36807741ib3.jpg

tebrikler. çok güzel text efekt uygulama başarmışsınız. benden :artipuan:

türkçe desteklenmeyen font kullanmışsınız, bunun için 'O' harfi üzerine Beush Tool ile iki tane nokta koyabilirdınız;)

filipiti

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yazı daha çok kızgın demirden alev çıkıyormuş gibi güzel bi görüntü olmuş ama okurken yoruldum:) çok teşekkürler emeğine sağlık bunu kafamı toplayıp bi kaç kez okumam lazım...

SsEeVvAaLl

🌱Yeni Üye🌱
paylaşımınız için teşekkürler yalnız anlatımınızdan dolayı biraz zorlandım:worried: