Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
create new mask seceneğini bulamadım zaten :worried: aracları bulmakta zorlandım anlayacağınız ve gelebildiğim yere kadar yaptım ama aynı sonucu alamadım :worried:
create new mask seceneğini bulamadım zaten :worried: aracları bulmakta zorlandım anlayacağınız ve gelebildiğim yere kadar yaptım ama aynı sonucu alamadım :worried:
Bana da o olabileceği söylenmişti,o şekilde yaptım.Bi yerlerde hata yaptım ama nerde bilmiyorum aynısı olmuyor çünkü.Neyse emeğinize sağlık yardımınız için teşekkürler
Bana da o olabileceği söylenmişti,o şekilde yaptım.Bi yerlerde hata yaptım ama nerde bilmiyorum aynısı olmuyor çünkü.Neyse emeğinize sağlık yardımınız için teşekkürler
siz sonuça bakmayin... ders ne için veriliyor? kopya (aunısı) yapmak değil... arac paleti/ ayarlar/ programmı öğrenin diye.... daha iyisini siz yapıp bizimle paylaşırsınız...